Ridning + kommentar

Inatt kom jag hem vid typ halv två eftersom jag har varit i Finland, så jag sov väääldigt länge :D Efter det red jag först Bumble, tränade dressyr. Jag mest red runt lite och försökte få henne i fin form. Det lyckades jag med väldigt bra!:D Jag blev verkligen glad! Hon har lite problem med att gå bra i traven, men ibland så går det jättebra ;D<333 Det har hon inte gjort sedan i somras, så att jag blev verkligen glad :D

K
appi hoppade jag barbacka med. Travade först över några bommar på en stor volt, fattade galopp, galopperade över några bommar och hoppade sedan ett plank. Kappi var aspigg och tyckte verkligen att det var roligt att hoppa :D Efter det skulle mamma, pappa och lillebror ut och åka skidor, så då följde jag med på Kappi :)

Ikväll ska jag till min kusin som bara bor cirka 500 meter bort. Det ska bli roligt, så nu måste jag duscha.

Just det, jag fick en kommentar också. Anledningen till att jag har täcke är att i hagen står ju hästarna stilla(mina i alla fall) och då blir det ju mycket kallare än när man är ute och rider på dem ;)

Hoppas du blev nöjd med ditt svar!

Ha nu en bra kväll och ett gott nytt år!! :D

<3

Gott nytt år

Gott nytt år, alla! :)


Kommentar

Hade visst fått en kommentar O:

- om KR:
har du inte ridit med broddar innan såhär mitt i vintern?? det är ju lifsfarligt hästarna kan ju sträcka till sig rejält!! och hur vågar du rida ens din hästar när det är mer än 10 minus ute?? de kan få problem med sina luftvägar/rör!! p.s tycker dina lånehästar är mke söta (men tycker ändå att de ska få vinter vila!!! )

Svar: Jag har inte kunnat rida med broddar på den ENA hästen för att hon har inte haft skor. Det är jätteviktigt att hästarna blir ridna på vintern för att bland annat inte musklerna ska stelna. Man kan rida i kylan också, huvudsaken är att man inte rider för hårt och det gör inte jag. 10- är ingenting för hästar. Kom ihåg att de egentligen är vilddjur som klara kylan mycket bra!! :)
Ja, visst är de söta :D

Hoppas du blev nöjd med ditt svar! (:

BR

Bumbleridning!:D

Blev uteritt i skogen i mörkret ... ohh!! Läbbigt. Hon var duktig, aspigg och väldigt tittig!! Haha, gumman var väldigt rolig för det finns en bale på ett ställe med hösilage som är till djuren i skogen, och Bumble bara gick fram till den(hon tyckte den var lite läskig, så hon skulle såklart lukta på den). Och hon tänkte typ baha: "Vad är det här? Aha, mat!! " och så tog hon en tugga xD Haha<3

Hon var verkligen jättesöt i skritttäcket :D Gumsan. Det passade jättebra idag för jag satte det på ett annat sätt, så nu är jag glad :D

Nu kommer det bli en lite paus från bloggen och från datorn över huvudtaget :O Tråkigt... Anledningen är för att tidigt i morgon bitti åker jag till stockholm där jag sedan ska åka båt till Finland. I be back on nyårsafton :D Då kanske man kommer hem med några bilder också!? (A)

Nu får vi sova bäst, alla vi som älskar häst xD

KR

Tschuddeluu! Idag red jag Kappi och tränade markarbete, samma som jag tränade med Bumble igrå. Samtidigt lät jag filmkameran filma, så att jag sedan kunde göra filmerna till bild :) Så nu kommer några av mina fantastiska(not) bilder :D

<3

<3<3

<3

<3

<3

<3

<3<3

<3

<3

<3

Som ni kanske ser red jag inte riktigt med pessoa-bett idag. Alltså jag hade tygeln placerad i den stora ringen så att den gav inte den inverkan som den annars gör. Det gick bra och jag märkte ingen större skillnad o; Typ bara att hon inte drar upp huvudet ibland, men det är sällan hon gör det.

Hur som helst kanske ni ser den nya outfiten? (: Svarta benlindor, svart schabrak och svart huva - söt va hon allt!! Allting var typ svart utom mig jacka som var blå. Haha, lite fail xD Men ajha, jag hade ingen svart(inte för att jag letade) xD Hehe.

BR

BR = Bumbleridning OF COURSE!! ;D

Bumble tränade jag markarbete med idag. Hon var fin och tyckte det var riktigt jobbigt! Emellanåt gick hon också väldigt fint inåtställd (: Gumman börjar bli bättre igen<3 Det märktes verkligen att sulorna hjälpte [: Jättebra ju!

Nähä, vet inte om jag ska mysa ner mig i soffan och ttita på någon bra film - eller om jag ska sova... Hm, känner mig itne så trött. Jag skulle kunna ladda hem en film, men det är iiiiiskallt i mitt rum. Brrh!!

Hej svejs, bananfejs.

<3
KR

KR = Kappiridning ;)

Kappi red jag ut på väldigt sent O: Efter jag hade kommit hem och efter jag hade ätit. Jag prövade skritttäcket som dock var för litet :( Då finns det itne en chans att Bumble heller kan ha det... Vi ska typ skicka efter ett nytt, eller nått. Det är ju bara öppet köp i 14 dagar :3 Hur som helst, vi red ut samma sväng som jag red med Bumsan igår (: Det gick bra och det märktes verkligen att broddarna och skorna hjälpte mot halkan!! Tiptop!

<3


Nya saker :D

Jippi! Idag har jag och mamma varit på Börjes, vilket är en hästaffär som har billigare priser. Jag har köpt och fått typ asmycket :D Glaaad!! Nu kommer en bild på allt och sedan text ;)

<3

<3* Två ridstrumpor - grå/svarta, lila/rosa/grå
* Ridhjälm med ventelation och nackskydd
* Svart schabrak med vit och grå kant
* Svart huva med svart och vit kant
* Svarta benlindor
* Reflex skritttäcke

Det var allt! :)Sämst uppdatering

Jag vet, jag vet. Idag har det varit fullt upp, mer info kommer om en stund när datorn inte segar så mycket!!

PS. håll utskick! TRE nya bilder på väg :D

Kommentar

Fråga: anonym om Dagen:

rider du kappis me pessoa och vf????

Svar: Ja, Kappi rids med pessoa, men jag vet inte varför :3 Det är ju ägaren som bestämmer det eftersom att vi bara har henne på foder. Antagligen är det av en speciell anledning.

Hoppas du blev nöjd med ditt svar!! (:


Dagen

Idag har jag varit med mamma och handlat kläder. Blev några nya tröjor ;) Det blev också sen ridning med Bumble och Kappi, men ridning blev det allt.

Med Kappi tränade jag dressyr på volt. Gumman var jättefin!<3 Jag ska verkligen anmäla mig till nästan klubbdressyr, längtar!! Det blir också isåfall den första gången jag tävlar i dressyr (:

Med Bumble red jag ut en liten sväng. Det var skojigt. Som vanligt var det läskigt vid fåren och där snön hade blåst upp. Haha, bara att ta nya tag!

Det blev en lyckat dag alltså med pizza till kvällsmat, mums. Imorgon kommer Ulrika - längtar. Då blir det broddar och sulor. Sedan ska mamma och jag till Börjes och köpa hästsaker :D Ska bli askul!<3

Vi hörs imon, trogna läsare.

<3

Kappihoppning :)

Innan idag hoppade jag med Kappi :) Det var jätteroligt! Hindrerna låg på 70 cm i slutet, men det var minst 10 centimeter djup snö, så man kan säga 80 ;] Vi hoppade en mini-bana på tre hinder. Första hindret låg var på ena långsidan som man hoppade mot C, ett plank, sedan ett räcke på diagonalen som jag hoppades ner mot F. Sista hindret var en oxer på den andra långsidan upp mot C. 8) Kappi var jätteduktig! En vägring och jag ramlade av en gång! :D Det var för att vi hade lite dålig fart in tilll oxern, hon kom i lite obalans och ville bara dra ut sig mot spåret. Jag hamnade efter, flög rakt upp i skyn utan stigbyglar och allt och landade sedan på Kappis hals xD Haha, hur lyckas man?

Jag gled alltså av sedan xP Det räknar jag som en avtrillning;D Förutom det var Kappi fin och go<3 Jättefin på framridningen, särskilt i trav. Pigg och go är älsklingen<3

Hörs imon, små, kära läsare ^^

<3

STOR BILDBOMD!

Hejsan :) Nu kommer en STOR BILDBOMB på gamla bilder! ;D Titta och njut.

<3

<3

<3

<3

<3

Det var Bumble, nu blir det Kappi :D

<3

<3

<3

<3

<3

<3

<3

Haha, alla från tävlingen (: Sista men inte minst - Ninna och Flippe!(jag får berätta om det någon anna gång om det är någon som vill veta den långa historien [: )

April 2010. Banhoppning:

<3

<3

<3

<3

<3

<3

<3

Höst 2009, tror jag - kanske Våren 2010. Terränhoppning:
<3

<3

Vet ej. Höst 2009 kanske. Löshoppning:
<3

<3

Våren 2010. 80 cm med GLORIA:
<3

Hopptävling sommaren 2008/2009, 70 cm:
<3

<3

<3

Provridning sommaren 2009:
<3

<3

Det var allt för det här gången :D


:)

Tjabba. Idag har jag ridit Bumbsan hittills :) Jag red ut och hon var väldigt pigg! Det var roligt. Det kändes i magmusklerna - vilket jag älskar - så jag var asglad :D Hehe. Snart ska jag rida Kappi, tror jag. Annars blir det sneare ikväll, men om mamma ska filma måste hon göra det när det är ljust ;) Jag hade tänkt att hoppa lite. Längtar!! :D Det kommer bli askul!<3 Mer uppdatering kommer ikväll! :)

Julafton :D

Hejsan. Här sitter man nu på självaste julafton och skriver. Jag har haft en bra dag (: Kanske inte presic fick vad jag önskade mig, men det är ju ändå tanken som räknas ;) Den bästa presenten var nog... pengar!!:D I helgen blir det fullt upp D: På söndag ska jag troligen med mamma till en affär och shoppa kläder 8) Skojigt! Och på måndag är man hemma själv(nästan, men lillebror räknas inte). Då kommer Ulrika(hovslagaren) och på eftermiddagen ska jag förhoppningsvis åka till Börjes :D Längtar asmycket! På onsdagen åker jag iväg och kommer inte hemma förrän nyårsafton. Kommer komma tillbaka till det någon annan gång (:

Jag vill gärna åka in till ridhuset någon dag nu på jullovet, men det kanske inte blir så ): För det första går mitt medlemskap ut vid nyårsskiftet, tror jag, och jag vet inte om jag ska fortsätta vara medlem där :3 Kanske ska byta klubb... För det andra så är det typ bara imorgon som det går, och vi har inte fixat med transport eller med klubben... Ahh, blir typ galent beskiven ifall det inte blir något :( ...

Ajha, nu ska ni inte behöva lyssna på när jag pladdrar på om en massa tråkiga saker (: Jag hade tänkt visa en STOR bildbomd idag på gamla bilder, men känner att jag inte orkar :D Haha. Får bli någon annan dag, imon kanske!? ;)

Bjuder på en härlig sommarbild i alla fall. Vill ha sommar!

<3


Kappiridning

Idag red jag Kappi ganska sent :3 Typ halv sju till halv åtta ungefär. Jag red barbacka med flistäcke som blev lite blött, hihi ^^ Vi tränade inte på något speciellt, övergångar och tempoväxlingar antar jag. Vi avlutade lyckligtvis med en galopp i full fart :D Både jag och Kappi älskar det<3 Jag bara älskar känslan av att ha en hårt arbetande häst under sig i full galopp, känna deras muskler - mm.

God jul förresten ;D

Bumbleridning

Idag hoppade jag alltså med Bumble (: Det var skojigt och hon förstod konstig nog mer än vad Kappi gjorde D: Vi hoppade som max 70. Det var ganska kall, mycket snö och så blåste det ganska mycket, så jag stanande på den höjden :) Det ena hindret var ju också en oxer ;) Bumble hade sjukt mycket överskottsenergi!!:o Lilla, älskade polle<3 :] Nu är klockan värsta mycket, men jag har suttit och hållit på med julklappen. Jobbigt, men nu är det klart!!

Filmen på när vi hoppade finns under ;]

<3

Fler bilder kommer så småningom! Sov nu gott och ha en RIKTIGT bra julafton (:

Filmis (:


Busponny

Kappi var lite busig igår, kan man säga o: Hon stegrade nämligen, men det var kul :D Det är inte varje dag man sitter på en stegrande ponny ;) Jag hinner inte berätta mer nu, kanske ikväll... :3 Vill ni höra? Jag ska snart rida Bumble, hoppning ;D Hörs sen!

<3

o:

Tja. Idag har jag varit ute och ridit med Kappi i kylan. Askallt! :3 Det var väldigt jobbigt för hon hade så mycket överskottsenergi också ... Jag red ganska länge... typ en och en halv timme o: Det var inte meningen att det skulle bli så länge... Dock verkade hon inte så trött när vi kom hem i alla fall xD Haha, sötnosen<3

Bumble tränade jag lite NH med (: Hon var världens finaste<3 Gumman är så fin när hon är så fin (: Haha. Nu ska jag strax sova. vet inte om jag ska sätta ihop en film om när jag och Bumble tränade NH gången innan denna? :3 Får se om jag orkar. Jag håller liksom samtidigt på att vänta på svar från ett roll så ... ^^

Jaha, snart är det julafton O.o Tiden går allt bra fort. Känns som det typ var juni eller nått igår ;P Oj, nu loggade min motspelare ut. Då får ni vänta med filmen tills imon ;) Fast det är ju imon idag... D: Imorgon är det JULAFTON xD Wiiie!!! Längtar till chokladen! ;D Haha <3 Sov sött :)

<3

...

I got my eyes on me and I like what I see


Bumsan<3

Tjoho! Idag han man med den tidiga bussen hem(: Glaaad! Jag gjorde mig igjordning för ridning direkt och körde lite dressyr med Bumble. Hon var ganska fin, väldigt pigg! Tränade naturliga skänkelvikningar i skritt och i trav. I slutet gick hon väldigt fint men krönkt nacke i skritt och lite i traven x] Nöjd! Hon är ju väldigt stel och jag antar att jag försörde henne en del i somras ): Sorligt eftersom att hon var så fin när hon kom... Ajha, man lär sig av misstagen! Jag red typ bara en halvtimme och sedan tog vi och körde lite NH som avslutning:) Bara att hon skulle följa efter mig då ;]

<3

Blandaty

Hinner inte skriva så mycket. Jag har haft ganska fullt upp idag. När jag kom hem från stan avr väl klockan fyra och då tittade man på ishockey och sedan både handboll och ishockey. Tråkigt att Sverige förlorade i båda ): Fast de inledde bra i båda matcherna!

Bumble red jag ut med lite kort nu vid typ... sju någonting. Det var faktiskt ganska ljust ändå :) Det märks att snön lyser upp! Och såkalrt fanns den älskade månen med och lyste upp<3 Månen är verkligen snäll!

Nu måste jag sova så jag orkar med den lååånga morgondagen. En dag till efter det och sedan är det jullov :D Längtar!!

Hälsningar från världens bästa Ida Izzanh Enström-Markström-Berg-Villa-Bajrami-Forsberg-Omark<3

Sent firade

Haha. Firar sju månader med Bumble först idag 8D Det var den 13:e, men bättre sent än aldrig!

<3

Hoppning i snön o:

Hejsan. Jag hinner inte skriva så mycket nu. Måste åka in till stan och köpa badkläder xD Haha, mitt i vintern ;) Just nu tittar jag på skidskytte - stafett! :D Spännande... Idag ska också Sverige spela handbolls EM-final mot Norge och så ska Sverige spela ishockey mot Tjeckien ;D Mycket skojigt xD

Kappi har blivit riden idag. Vi hoppade i djupsnön :D Hon förstod inte riktigt och ville mest hoppa i galopp hela tiden. Gullponny<3 Hinenr inte skriva mer nu ): Hörs senare!

<3

Inlägg:D

Sådär. Fixat ny header nuxD Tycks? Kommentera! Det tog ett tag att göra den O: Men det var det värt ;)<3

Jag red typ Bumble vid sju någonting, pulsade omkring ute i snön(: Det var skojigt! Fast hon jobbade väl sådär... tyckte i alla fall att jag hörde några pustningar;]

Imorgon blir det nog inte så mycket uppdatering då ): Ska ju som sagt iväg... men aja, vi får se ifall jag hinner med bloggisen ^^

Nu ska jag fortsätta rolle lite och sedan sova(:

Imorgon är den lördag!:D

8 december

Jag såg en gammal kommentar först nu :D haha, visst är jag duktig (A). Jag skulle med pappa till hans jobb. Han är lastbilschaufför och kör till Västerås ;) Jag var med honom på min prao ;] eh, och sedan undrade du tydligen också ifall jag hade vunnit många rosetter med Bumble och Kappi - svaret är NEJ! ;o Detta var första tävlingen med Kappi(och privathäst för den delen också). Bumble har jag aldrig tvälat med eftersom att hon är så tittigt :3 Dock har hon blivit tävlad med den förra som hade henne innan mig... Jag har vunnit typ... tio rosetter kanske!? :D Alla är med ridskolehästar utom en, förstås. Den jag fick med Kappi :D<3

Hoppas du blir nöjd med ditt svar! :D (om du änns ser det)

Julkul

Jag älskar lediga vardagar xD Började 9.40 idag, slutade 10.25 - vi fixade bara, haha ;D Sådana här dagar ska det vara hela tiden! Gött ^^ 

Jag fick reda på att jag fick VG i franska xD Glaaad!! Imon ska vi och byta julklappar med farfar och de och så ska jag titta på hockey(: 

Kappi har jag reda hunnit rida ;o vi red ut, halva kronorundan i värsta snöovädret O: Hon var aspigg 8D<3 Älskade, lilla ponny. 

<3

Snart är det jul :] Vad önskar du dig? Jag önskar mig typ... mycket!!

Skola

Hallou. Då sitter man här i skolan och slutade för typ... ett tag sedan xD Vi ska ju sova över och då hinner inte jag hem emellan(vi har en liten rast), så då får man stå ut med att sitta här ... ^^ Liten tråkigt eftersom att det bara är jag bland mina kompisar som är här... :3

Idag har det typ varit värsta stormen här i Växjö ;o Blåst och snöat typ hela dagen O.o Tur att Kappi har två täcken på sig ;]

Nä, nu tror jag att jag ska skriva lite och kanske kolla på sporten på svt, eller nått :)

Hej svejs, bananfejs 8D Bjuder på en skojsig bild ;)


Ridning x2 :)

Hejsan. Idag har jag ridit båda hästarna (:<3 Bumble red jag ut med - superhärligt! Hon var ganska fin och gick imellanåt bra på tygeln. Kappi tränade jag lite dressyr på volt i djupsnön! Hon fick allt jobba ;) Tja... vad ska man mer säga? Måste sova nu :3 Intressant va!? :D Jag längtar asmycket till JVM :D Älskar, älskar, älskar!! <333

Funderade på att berätta lite saker du kanske inte visste om mig... hum, tar det isåfall i helgen ;]

Tja då. Och sov gott ;D !!

<3
Bumsan leker jultomte :D och sover...

Dektektiv!

Oj, jag glömde att skriva igår :3 Jag får göra det idag istället.

Bumble tränade jag likadant som jag gjorde med Kappi idag. Sepentiner med markarbete i och sedan en "tävlings"-galopp i slutet :D Askul! Bumble gick jättefint, bra på tygeln imellanåt, särskilt i traven! Kappi var väldigt pigg och go :) Pollarna är helt enkelt bäst!<3

Glömde också att berätta vad Bumble är för någonting :D Hon är en... dektektiv!! ;D Vill ni veta varför? Då ska ni få veta varför!

I söndags när vi red ut gick hon med nosen nere i marken och typ "letade" spår - haha :D sedan ska hon ALLTID lukta på bajs(även hennes eget) ;3 Lilla sötisen <3 (: Nu ska ni få se en bild på henne där hon faktiskt ser ltie ut som en dektektiv xD (med mössan i alla fall)


<3


:)

Hade nog tänkt mig en bildbomd idag, pga alla nya bilder, men det blir nog imån istället ;) Hoppas ni orkar vänta! Klockan är ju så mycket och jag måste skriva lite, plugga till provet som är tills imon(eller tisdag, minns ej). Sedan måste jag också duscha och äta.

Bay the way har jag fått två nya täcken (A) De är begagnade. Ett allroundtäcke i storlek 125, ljusgrönt typ. För Kappi är det lite kort över runpan och egentligen lite för långt på längden :3 Så typiskt! Det andra är ett regntäcke i storlek 135 som jag ej har prövat ännu. Håller tummarna på att det passar bättre!

Bumble red jag bara ut med lite lätt och tränade typ inget särskilt. Blev lite ridning i djupsnön också ;] Kappi däremot fick jobba lite som igår. Uppvärming med dressyr och sedan några skutt (: Skojsigt! Här kommer i alla fall fem bilder. Enjoy!

<3

<3

<3

<3

<3

Chio!

Tillbaks :)

Nu är jag tillbaka x] Filmen slutade lyckligt ^^ Jippi!

Bumble - NH - som sagt. Hon var verkligen jättefin! Det märks verkligen skillnad sedan första gången jag gjorde det med henne.

Kappi tänkte jag först bara rida lite kortare tid i paddocken i enkel dressyr. Men det var ju så roligt, så det blev lite hoppning också (: Vi värmde upp på volten och sedan lite skänkelvikning i både skritt och trav. Gumman är så fin <3

Blä för att klockan är mycket. Måste sova så jag orkar med morgondagen då man ska pynta stallet(verkligen ett måste, 10 dagar kvar till jul!). Hehe, jag är lite seg av mig (A)

Jag laddade hem Photoshop och satt och redigare några bilder :) Vad tycker du?

<3
<3

Good night!


Snabbis

Haha, är fast i en film, därför har jag inte skrivit (: Inte har man "hunnit" duscha heller... Blir sent idag.

Bumble blev det att träna NH med idag. Jag filmade lite också, kanske det blir ett litet videoklipp utav det imon!? (: Eller idag, klockan är ju över tolv...

Oj, nu börjar det... bara typ tio minuter kvar. Hörs strax!

:@ :@ :@ :@ :@

Är ni helt dumma i huvudet eller? Fattar ni inte hur det känns? Att bara våga lägga ut folks känslor så där – så jävla... Det finns inte änns ord hur fel och IDIOTISKT det är. Måns Möller, jag säger bara akta dig! Du är så... Arrh, är så arg. DIN JÄVLA PATETISKA UNGE SOM TROR ATT DET ÄR KUL MED HÄSTAR SOM DÖR OCH ATT DEM SEDAN BLIR HAMBURAGRE – ÄR DU HELT SJUK. TÄNK OM NÅGON SKULLE GÖRA SÅ MED DIG, TÄNK OM DU VORE HÄSTEN. HUR FAN TROR DU ATT DET KÄNNS? När man nyss mist någon när, och när någon jävla idiot bara skrattar åt detta. SÅ JÄVLA FEG. Sedan står du bara där och flinar som ett fån, tycker det är askul. Jag ska säga dig en sak – det är så... du är så. Dödens. Om jag någonsin träffar dig är du så dödens.


TV

Nu ska jag se på Cirkus Möller (: Vad gör du?


Film - haha

Nu kommer en film - FAIL!! :D


Morgonpass

Hallou (: I morsé, eller typ i förmiddags var jag och red ut med Kappi (: Det var jättehärligt och solen var framme! *tittar ut* Det är den fortfarande :D Nu måste jag snabba mig och bygga bana för jag ska alldeles strax hoppa med Bumble :) Eller typ om en timme, men inte senare för min kompis ska fota och annars blir det mörkt :3 Askul att hon ska fota i alla fall :D Blir spännande med en bildbomd senare va!? ;)<3

<3

Haha, Kappi ser astjock ut :D

H
örs senare!

Pollar

Tjena (:! Idag ahr jag bara ridit Bumble, men longerat Kappi. Kappi var överpigg(som igår) xD I början lydde hon inte alls. Det var som om hon var en liten unghäst som aldrig hade blivit longerad innan O.o Haha. Men gumman blev mycket, mycket, MYCKET bättre efter en stund (: Som tur var ;]

Bumble då, henne red jag ut på. Vi red ganska länge :3 Det var för att det var typ asmycket snö där jag skulle rida, och då tog det lite längre tid <: Jag fick typ sitta av hela tiden för att benskydden ville inte sitta på plats ;3 Då passade snön på att grypa innanför mina skor och jag fick jätteont i hälarna. Aj, aj, aj.

Vill ni veta en rolig sak? :D Klart ni vill! När jag skulle gå ut i hagen med Kappi efter att ha longerat henne så smet Bumsan ut :O Gissa vart hon gick!? I i stallet, rakt in i boxen - haha xD <3 Sedan undrade hon så klart vart Kappi hade tagit vägen, och började gnägga som ett fån. Lilla sötnosen är för go <3 C:

Nu måste jag packa, ska ju med pappa ikväll ;333 Kommer sakna pollarna asmycket!

<3

<3

En glad Izzanh

Yes box, imon är jag ledig 8D Wiie! Först ska jag ta sovmorgon, sedan ska jag rida pollarna och sedan packat typ... eftersom jag ska med pappa i morgon kväll ;) (A) Asgött!!

Idag red jag Kappi, och ni får tro att hon var överpigg :D Tränade MB(se övning under).
T.ex. är brunt början, ljuslila därefter, mörklila och sist grön. En bra sak med övningen är att man kan göra den om och om igen, upprepningsövning. Man kan också göra den i det andra varvet. Bommen mellan det lila och gröna sträcket är en upphöjd bom. Jag hade ett kryss på 30 cm när jag tränade idag.


Övning

J
ag tränade på att hon skulle lyssna, vilket var väldigt bra eftersom att hon hade så mycket energi över. Hindret som jag la in mitt i gjorde henne bara ännu piggare ;] I traven red jag utan stigbyglar och red lätt emellanåt. Det kan jag verkligen rekommender att göra oftare! Jag har alltid tyckt att sitsträning är skojigt(fråga inte varför :D). Jag bara... gör det ;D Bra svar va!?

Nu måste jag duscha, mamma tjatar hela tiden. Imorgon blir det förhoppningsvis bra uppdatering! :)

Bye and god night.

Kommentar

Jag fick en fråga om ifall jag har en egen paddocken - och nej, det har jag tyvärr inte :3 Men jag skulle gärna vilja ha! Jag får rida hos min morbror som bor bara några hundra meter ner mot sjön, men där är det så ojämt ): Min granne har paddock som jag ibland riden i (: Nu har jag ganska nyligen fått ett nytt ställe som ligger mycket, mycket närma. Det är en gräspaddocken, men den är väldigt stor!! :D Typ... 20/30x60 tror jag :) Hoppas du blev nöjd med svaret!! :]Blandat

Har du någonsin sätt någon bättre serie än Fångad/Trapped/Cast Away? Nej, för det är inte möjligt. Ärligt, det är den bästa serien jag någonsin sätt. Fylld med spänning, dramatik, romantik och massa, massa annat. Om du inte ha sätt det borde du verkligen det! Fångad forever in my heart <3 Ryan <3 Natasha Forever!!

Haha, vilket bra inledning va ? ;) Var bara tvungen (A) Direkt när jag kom hem efter skolan var det bara att byta om och äta, sedan tittade jag på ... kan du gissa? :D Fångad såklart ;] Efter det blev det ridning - med Bumble (: Körde lite lätt dressyr, tränade öka och minska i alla gångarter på stora C-volten. Det är roligt att rida i det nya lyset xD

Jag har kommit på att jag verkligen gillar att rida i snön. Man har mycket kläder, hästarna har täcken, lyvor m.m och så är lampan tänd ;D Haha.

Nähä, nu måste jag nog plugga ... ): Prov imon! Jag har fått veta idag att jag blivit godkänd i alla ämnen! :D Bra va!? Eftersom jag går första terminen i åttan kommer första betyget nu till jul :3 Jag är faktiskt INTE nervös :O Tävla är mycket, mycket värre !!!!!!!!!!!!!!! Fast det är också mycket, mycket, mycket roligare! ;D

Hej svejs, bananfejs ^^

<3

Tre inlägg :O

OMG!! Tre inlägg idag ju O.o Måste såklart berätta hur det gick med ridningen med Bumble (:

Jag red ut. Barbacka =D Det var jätteskojigt!! Hon var... pigg i traven, ville bara galoppera hela tiden ;) Jag hade både vintertäcke och regnbyxor(för att det snöade jättemycket!), så det var ganska halt... :3 Men det var faktiskt roligt xD

Nähä, nu ska jag sova. Typ... :D Hehe, men vi hörs imon ;>


Liten bildbomb!

Orkar inte lägga upp alla bilder...

<3

<3
<3
<3
<3
<3

Hon var jättefin på framridningen, vägrade en gång på framhoppningen och sedan felfri igenom! Älskar dig, gumman ;* <3

Nu har jag lite att göra. Tror jag ska ut med Bumsan en liten kort sväng trots min huvudvärk... Måste också städa rummet, träna till NO provet på tisdag och göra lite på So inlämningen som ska skickas in måndagen vecka 50.

Kramiz Izzanh

Tävling xD


Lördag

Heey. Idag har det varit väldigt fullpackat :3 Först red jag Bumble, hoppade, hon var sjukt duktig!! :D <3 Hoppade en liten bana, max 70. Testade också broddarna :)

Sen så åkte jag in till stan, köpte b.la. två täcken, två luvor, godis m.m (: <3

Efter, när jag kom hem, så red jag Kappi. Lite dressyr, testade mest så att hon lyssnade bra och sådär. Mycket övergångar.

Sist hämtade vi transporten som vi lånat av grannen. Vi prövade att lasta Kappi. Första gången gick det nästan, sen så gick det inte alls ... ;3 Då fick vi ta in Bumble först - hon var såååååååhääääääääär fin!!!
<-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------->

Tillslut gick det bra med Kappi också :)

Imorgon ska jag ju tävla, så jag måste söwa nu =] Godnatt!

<3

Mycket ridning idag!! ;D

Idag så red jag Bumble när jag kom hem, har faktiskt saknad henne!<3 Hon var... lite si sådär, väldigt överpigg i galoppen :D Körde bara lite dressyr med något skutt (:

Kappi red jag lite lätt i hagen och sedan så red jag ut, ner mot sjön där det ej är någon asfalt :3 Där galopperade jag sjukt fort över en snötäckt äng!! :D

I morsé red jag även en häst som heter Marabou på stallet Theleborg :) Han var jättehärlig!! Gick i fin form och var väldigt pigg! :D Det gillas ;]

Nähä, nu ska jag plugga :(

<3

RSS 2.0