:)

Vaknade alldeled nyligen av att min lillebrors(han som inte änns är hemma) kompis ringde. Innan dess väckte Zingo mig vid sex(vi har ju ställt tillbaka klockan nu ;] ). Först skulle han ut från mitt rum, sedan in och sedan ut igen *pust*. Jobbiga unge!! När jag har ätit klart frukosten ska jag gå ner till paddocken och se hur det ser ut, ifall det inte är så gegigt ska jag hoppa med Bumble och rida dressyr med Kappi annars vet jag inte riktigt ;3 Ahja, med hej svejs, bananfejs 8D

Tuddelou

Hejsan svejsan ^^
I förmiddags var jag ute och red med mamma, jag hade Kappi. Hon var jätteivrig :O Haha, lilla tjejen <'3 Det gick ganska bra. Hon är så skön att sitta ner på xD Nu kommer lite bilder från ritten. Jag tog bilderna när vi stannade och köpte tunnbröd och sedan tog även pappa en innan x) En av bilderna tog jag i stallet... *tänker* efter, I think och en igår ^.^ Jag behöver verkligen en ny mobil :O Hur som helst, nu kommer dem:

<3

<3

<3

<3

<3

<3

<3

Höstlov xD

Ja, du läste rätt - nu är det höstlov xD Så gött ^^ Nu ska jag nog sticka ut och rida med Bumble, kanske skriver mer ikväll ^.^ Vi får väl se ;] Skolan var ganska skön idag, var lite bråk och sådant, men det var bara coolt x'D Haha, konstigt nog... Hade bara tre lektioner och två håltimmar [: På vägen hem köpte pappa godis till mig, hihi ;3 Ahja, men nu ska jag ut, hoppas bara vädret håller sig i schack!!

<3

Hej, svejs bananafejs

=/

Ingen ridning idag heller... Bumble kommer säkert vara jättepigg nästa gång jag rider henne 8D Förhoppningsvis kan det bli imorgon :D Hopas bara vädret håller i sig... Tänkte nämligen rida på åkern och det går ju inte om det är gegigt :3 Ahja, annars få bägge stå tills lördag då jag ska rida Kappi för första gången här hemma (AA) Ska bli så kul! Tror att hon kommer vara jättepigg och go och glad! Blir en härligt förändring ;] Nu kommer lite bilder som jag lade in igår (:

<3

<3

Gamla bilder bägge två, men de är fina xD Det var så roligt på den översta för när mössan sedan trillade ner när Bumble lutade sitt huvud framåt blev hon värsta rädd och bara fnös åt den - haha x'D Det var skojigt !!

Hej svejs, bananfejs


Ridning på G (:

Idag red jag med Bumble, hon har vilat lite nu när Kappi har varit här ^^ Hon var pigg som vanligt, det var dock lite gegigt :3 Imorgon ska jag rida dressyr eller rida ut med henne. Först på lördag ska jag rida Kappi för första gången här hemma !! :) Idag tränade jag lite dressyr och MB(markarbete). Hon älskar bara att hoppa, min lilla fjut ^.^ Nu kommer två bilder från idag [8

<3

<3

Sötnos <3

Hej svejs, bananfejs :]

:O

Kappi har landat!! xD Hon är en mörkbrun maxad C-ponny på 20 år !! :O Dock märktes inte detta ett dugg idag när hon skenade iväg. Vi skulle ut och gå med henne, så jag red Bumble. Detta för att det inte var så länge sedan hon fölat och produserar därför fortfarande mjölk. Då slet sig hon från mamma och jag fick galoppera efter i full fart barbacka för att se vart hon tog vägen, dock vågade jag itne släppa på för mycket eftersom hon genast blev väldigt stark och ivrig... Tillslut kunde jag fånga in Kappi, vi var typ iväg en och en halv timme O.o Imorgon ska hästarna bara gå och bekanta sig med varandra (: Nu kommer lite bilder

<3

<3

<3

<3

<3

Nu ska jag sova x)

Hej svejs, bananfejs

Izziz in the house xD

Jag är den sötaste som finns
Jag är den finaste du vet
Jag har allt det där som alla önskar sig
Man måste bara dig mig (L)

Kan du gissa vad?
CKOKLAD!!!! 8D


Tjohej :]

Igår åt jag två pizzor xD Älskar pizza. Åt en före jag red och en efter ;D Nu sitter jag här med kusinen sjungandes jämte mig ;] Vi ska ha fest ikväll när mina föräldrar ska bort, kul! Idag var jag och provred en häst. Hon var väldigt känslig. En av världens hemskaste person var där och jag bröt ihop ): Fick alltså bara testa lite smått trav. Jag hatar några som var skittaskiga! Bara för att de inte klarade av hästen var de jätteotrevliga mot mig, hälsade inte och typ knuffade mig :3 Människor kan vara hemska ibland... Hur som helst, Bumble är bäst 8D Haha, rimade ju ;] Här kommer lite bilder:

<3

<3

Bumble älskar uteritter xD

<3

Hej svejs, bananfejs


Heeey (:

Hejsan ! :) Idag har jag kört lite NH med Bumble, repetition ^^ Idag hade jag också prov ;O Gick sådär :3 Jag fick även tillbaka matteprovet = fyra av fem slarvfel ;33 Kändes väl sådär -.- I natt snöade det!! :3 Man tycker väl inte om det direkt :3 Liksom vem vill ha snö i oktober!? ^.^ Här kommer lite bilder från idag:

<3

<3

<3

<3

<3

~ Hej svejs, bananfejs ~

x)

Visst är hon för sööööt xD

<3

Idag var Sushi skitarg :O Särskilt när vi kallade henne ekorre och sa att det stinker ekorre här inne xD Hehe, det var bara för att hon hade högt blodsocker(eller vad fan det heter), ananrs brukar hon tycka det är roligt x]

Heeey x)

Nu sitter man här då och håller för näsan för Zingo(min katt)s fisar lyktar väääldigt illa :3

<3 Min lilla kisse <3

Jag måste plugga ): Prov på torsdag i NO ^^ Mitt minst gillande ämne xD Perfekt ju ;) På söndag kommer antagligen Kappie :D Längtar! Idag fick Bumble ledigt, imon blir det nog uteritt! :)

Hej, svejs bananfejs 8D

Ridning! <3

Hallouu!
Idag har jag hälsat på i himmelriket xD Och i helvetet... Nej, men det kändes lite så :3 Jag var ju och rpovred två hästar som vi kanske ska ha på foder. Bumble behöver ju sällskap ;)

Den första heter Babyliss och var väldigt seg samt tjurig. den hade inte blivit riden på typ... länge xD Eller jo, det var någon granntjej som red den men tydligen inte så bra :3 Han själv var väll lite... udda ;33 han skötte inte hästen så bra, den stod själv också -.- Men hon var väldigt fiin (L) Bild(er):

:)

:)

Film när jag red henne blev sämst, så den får ni inte se xD

Den andra kallas för Kappie och var helt underbar! :D Väldigt välriden samt skolad. Som yngre hade den blivit tävlad, jag är helt fast i henne. Hon gillar alltså att hoppa, och det märktes. Den maxade C - ponnyn blev helt till sig efter att vi hade hoppat lite xD Dock blev hon trött ganska fort :3 Men det blir nog den hästen xD

Jag tog ingen bild på henne men länk finns till tre filmer (:

http://izzanh.zoomin.se/P3067206

http://izzanh.zoomin.se/P3067215

http://izzanh.zoomin.se/P3067271

Imorgon ska jag rida Bumble tidigt tro jag :3 Blir nog en litet uteritt som inte är i skogen eftersom det är älgjack *suck*. Vill rida ut riktigt! Sedan kanske det blir städning i stallet ifall jag orkar xD Inte säkert ;33 Annars får jag väll plugga till matteprovet på tisdag! Som om det skulle hända!

Hej svejs, bananfejs 8D


Yeah!

Nu är det klart, jag ska provrida två new forest ponnisar imon :D <3 Ska bli jätteroligt! xD Längtar ^^
Här kommer lite bilder från ridning med Bumble i eftermiddags: (Fanny fotar)

<3

<3

<3

hej svejs, bananfejs 8D


HJIPPI!

Min nya blogg xD Här kommer jag mest att skriva om min polle som förhoppningsvis snart blir två :D Idag är jag sjuk ): Eller jag kräktes igår så då fick man stanna hemma...

Förhoppningsvis ska jag iväg och provrida två ponnisar imorgon xD

Här ska ni få ett litet smakprov på varför Honey Bumble Bee är sötast och bästast i världen ;D <3:

<3


RSS 2.0