29/2 - två dagar innan kussen, sex dagar innan GhünnaRrrr fyller år

Shakkan longerade jag i grannens paddock, skulle ju se om hennes ben blivit bättre. Men det hade det inte :( Ska gå med henne och sedan prova att longera igen i helgen. Sedan får vi nog prata med Helena igen...
Kappan red jag i Stockö på, dressyr. Funkade fint. Helt okej pass :) Bra att hon höll sig i hyfsad form.

!........

I dag slutade vi 40 minuter tidigare, jao :) Så innan pappa hämtade mig gjorde jag läxor, som jag inte ens har, haha :) Så nu ligger jag före i både engelska och matte :D Så kan det gå...

:D !

Imon hämtar bästaste pappa meeej <3 IHH! (Jag vet att mig stavas mig. Jag är inte så efterbliven som jag verkar). Och på torsdag är det bollturnering :) Yeey! Bäst föra året, kommer ihåg det än i dag ;) Nu ska jag göra lite saker, seeen ska jag sova (: HERRÅ!

Jahopp

Ja, jag gillar hopp. So what? Borde ta hand om ***... och ge heestarna mat.
Shakkan drog man ner till Stockö, och tillbaka. Kappan flåsade runt kronorundan... eller det var snarare jag som flåsade och hon som lunkade på i onaturligt snabb tack med öronen spetsade framåt.

Shit....

1500 inlägg på ett och ett halvt år... normalt? :D

PAAAJ

I dag gick jag en runda med Shakkan - Wicén + stallet & tillbaka. Shakkan var en liten segis som blev lite piggare mot slutet. Längat efter att få rida henne igen! :)

Ha, dör

Det är så roligt när folk skriver baken istället för backen.

(Y)

Roligt dag i dag. Jag gjorde, som i går, ett videoklipp om dagen. Den ligger här på datorn :) Nu ska jag titta vidare på BB. I morgon börjar skolan... Både roligt och mindre roligt. ... Ah, men herrå!

Film från i dag


Allt för att slippa röra på fläsket.

Skriv upp 4 hästar/ponnier du gillar att rida.
1. Kappi
2. Shakie
3. Finch
4. Shandy

Skriv upp 4 hästar/ponnier som du har ridit barbacka på.
1. Kappan
2. Shakkan
3. Bumsan
4. Rebus

Skriv upp 4 hästar/ponnier som du gillar att rida dressyr på.
1. Finch
2. Shandy
3. Kappan
4. Chandlier

Skriv upp de 2 minsta hästarna/ponnier i ditt stall.
1. Kappan
2. Shakkan
Vad hette hästen du red senast?
Shakira
Vad hette hästen du hoppade senast?
Sörbys Kaprifol
Vad hette hästen du senast ramlade av?
...tror att det var Kappi!? :3
Vad hette hästen som senast sparkade dig?
Venne.
Vad hette hästen som senast bet dig?
Kappan
Vad hette hästen du senast "tävlade" med?
Kappi
Vilken är din favorit häst/ponny? KAPPIIIIIIII!


Känslor och Lammhult.

Känslan som man känner när man äter fruktsallad och tittar på tv:n där de också äter fruktsallad.
Nu drar jag till Lammhult! =D Hej då!

Ridningen dårrrå

Tänkte att ni ville veta för ni är som jag - forever alone. Fast jag har ju FruktGörna... hihi. Ah, nog om småprat. Red Kappan och det berättade jag om i en video. Så nu vet jag!!!!! :)

HAHAHAHAHAHA


D:

Det känns som att det är söndag i dag D: Sitter i min soffa och lyssnar på deppmusik. That's life.

Film från i går


Nu är man ledsen :(

För nu har Linnea åkt hem :( Men vi har som vanligt skapat minnen för livet <3 HAHA Birgitta <3

True.


Life.

Okej. Jag har visst någonting att skriva om. Efter en lång dag med härliga tv-program, vänner och hästfritt(D:) är kvälla här. I morgon kommer Linnea, vi ska rida Kappan, snacka om i helgen och såklart prata jättemycket om den heliga birgitta! :) Gonatt!

Egentligen borde jag blogga...

Men jag har inget att skriva D:

Klart - Näst

Har varit ute i stallet nu. Mocka, fixat mat till både i kväll och tills i morgon. Transporten hann jag också med att fixa ;) Hästarna fick byta hage och dem blev såååå glada :) Mycket gräs i den nya ^^
Nu ska jag skriva klart kapitlet. Hörs senare!

Var är jag?

Vaknade, tittade ut och såg det här. Var är snön? :o

Träningen

Träningen var mycket nyttig. Jag skriver nog om den i min bok :) Orkar inte skriva på dator, haha... Men i alla fall så upptäckte Helena att Shakkan var stel på högerfram, så hon kommer att få vila några dagar sedan ska jag skritta henne lite i skogen några dagar, och så får vi hoppas att det är bättre sen :) Men nu ska jag äta och sedan kolla BB. Bye!

Två timmar!

Två timmar kvar till träningen :) Snart ska jag ut och fixa ponnyn. Ett lycka till? ;)

Åh, kommer ni ihåg?


Dresyrrrrrrrrrrrr

Var nere i Stockö med Kappan för någon timme sedan. Hon pinnade på. Kvick och pigg ponny. Underlaget var riktigt kasst i dag, därför blev det inte ett så seriöst pass. Värmde upp, red LB:1 programmet, travade av och sedan red jag hem igen.
Positivt:
I mellan åt gick Kappan jättefint i bra, hög form. Toppen! :) För min del var det bra att jag höll handen still även om hon drog så mycket.
Negativt:
Hon höjde inte ryggen på bästa sätt och hon behöll inte sig själv i form särskilt länge. Jag behöver träna vidare på att bli lite mer tillbakalutad.

Nu ska jag äta pizza

För att jag gillar pizza <3

Dagens låt

Frondab - Underbar


Fan vad smart jag är.

Jag: "Åh, jag måste rida båda hästarna i morgon på förmiddagen... :/" Sedan kommer jag ju på att jag ska hoppträna Shakkan -.- Så smart man är! Ah, så nu vet ni. Tjej här som kommer tagga hela dagen i morgon inför hoppträningen på kvallen (: Kommer bli awesome!

'rajdit

'Kappan fick gå en efterlängda uteritt... vänta, varför har jag ' texten innan det nya stycket? -.- Whatever. Kappan som sagt. Hon tyckte det var rolig, som alltid :) Ponnyskrutt <3 Blev lilla ekesås ^^
Imon går hon nog dressyr.

Tudelou

Klockan är halv tre och man tar på sig byxor och går ut för första gången i dag ;D

Hejsan hoppsan, lejonkungen.

Ja, jag är konstig.
I dag vaknade jag vid sju... intressant va!? Och nu ligger man i sängen och tänker på att man har tråkigt... Så klart får man lite ont i nacken också ;) Intresseklubben antecknar väl fortfarande hoppas jag!? Pannkakor på er!

Longering av Shakkan.

I dag orkade jag inte rida, haha... Så jag passade på att longera henne! (: Och det gick sååå mycket bättre än vad jag hade förväntat mig. Hon har inte blivit longerad på minst ett år, och så går hon så där fint. Gud vad glad jag blev! :) Visst, det tog ett tag innan hon lyssnade på prro:ningarna, men det gick mycket bättre än vad jag minst förra gången gjorde - i maj typ! Och så var hon sååå gullig när hon gick så fint i form (:

Älskar dig, Shakkan <3

Varför har jag inte bloggat? Ja, fy på mig!

Fullt upp i dag faktiskt ;) Stallet, träning, bio, kompisar. Rolig dag ;) Nu sitter man här med en riktig engelskkvinna ! ;) *host, host* Och lite härlig musik från spotify <3 SNART ÄR DET BIG BROTHER!!! :D TAGGAD.se

Dressyr i Stockö.

Kappan gick alltså dressyr. Tränade på att hon skulle lyssna på endast mitt säte. Det funkade super! Gud vad glad jag blev när det äntligen blev ett bra pass (: Länge sedan sist... Red lite på ått-volten, 20 meters volt där jag även la in halt. Tränade även lite ökat trav. Tempoväxlingar i skritt fanns också med på schemat. Kappan var alltså ävldigt fin och trevlig :) Efteråt kom jag på att hon är ledig i morgon. Alltså kommer jag inte att rida henne förrän på tisdag! D: BUU!

Uteritt i det otroligt vackra vädret... eller inte.

Shakkan gick uteritt precis som planerat. Lite lugnare eftersom att hon gick hyfsat hårt i går. Hon var väldigt studsig i galoppen dock... :/ Desto bättre i form! :) Blev att rida bakom stallet - tillbaka Elias. Herrå! (Jag orkar inte lägga in nån bild).

Man är som man är(när man inte blev som man skulle)2

Jag: Jag ser ut som en cp-apa
Teddy: Hur ser en cp-apa ut? -.-
Tina: Vi googlar!
Detta är alltså en cp-apa(så ser alltså jag ut):
;)

Inte brra, inte brra.

Jag har varken ätit frukost eller lunch i dag D: Bara ett äpple och popcorn... hehe. Inte brra, inte brra.

Uteritt i regnet

Väldigt trevligt! Eller kanske inte... Usch, fy och blä för regn. Kappan håller med mig! :( Mamma hängde med och gick kronorundan, därför blev det bara skritt. Vad tyckte Kappan om det? Ja... Vi stannade vid ett ställe då mamma skulle prata med en granne och Kappan var helt tokig. Den ponnyn har verkligen inget tålamod! -.- Hon skrapat i marken, försökte rycka tyglarna ur händerna på mig, sprang in i skogen, boxade mamma i magen, backade åt det hållet vi skulle gå och i slutet var hon på väg att stegra. Haha, man kan inget annat än att älska henne <3 Jag bara skrattade för att hon är så söt :)
<3

Grattis, Molly :)

Ännu en av mina favoriter vidare. Yey!

Grattis, Molly :)

Ännu en av mina favoriter vidare. Yey!

Hoppning

Shakkan gick sitt hoppass i dag. Red på volt, mer än så behöver jag väl inte förklara? Mycket träning för hennes muskler och konditition, även min ;) Lite seg var hon allt. Hon hade inte riktigt den där bjudningen jag vill att hon ska ha.
Exempel på "övning":
4 hinder i ett varv, hoppa "ut"(byter då varv och galopp), gå in på volten igen i andra varvet och gör 4 hinder innan man hoppar "ut" igen.
Sedan kan man öka till 6, 8 o.s.v.

Dagens låt

Nicki Minajb - Starships

GRATTIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIS! <3

Ha det bästa dagen någonsin <3
Ulrik+munther_torrep2_large

Vilket datum är det?

Shakkan:
Dressyr. Åh, det var så mysigt för det var så varmt och solen var framme <3 :) Tränade igenom lite voltarbete först sedan gick jag över till att bara rida på fyrkantsspåret och tränade där på halt-trav och tvärtom. Shakkan var en liten segis. Jag trodde faktiskt att hon skulle vara piggare... :/ Hon la sin energi på rymningsförsök och bocksprång ;)
Kappan:
Klättring. Jobbade bra, gjorde tjejan. Extra jobbigt för henne eftersom att det var ganska djupt med snö ;) Men hon fokuserade mest på att få galopper, haha (:

SPORTLOV!

Fan vad gött! Har mycket att göra. Tänkte bland annat göra en lista med saker jag verkligen måste göra. Vill ni ha ett smakprov? Såklart ni vill!
Träna för Helena
Anmäla mig till hopptävling
Cykel-pass
Vara med kompisar!<3

Kan vara en bra idé att skriva lite.

Åh, det var så roligt att rida i dag :D Shakkan är så fin, mysig och ponnyaktig :) Min tjej <3 Red över lite bommar i paddocken, cirka 40 minuters pass. Shakkan hade lite damp ;) Hon var en liten piggelin <3
I övningen gjorde jag till exempel så här:
Galopp mot ett kryss. Halt. Galopp, hoppa över hindret. Halt en bit efter hindret. Galopp igen.

Hemma ensam.

Fett gött! En timme kvar, bara jag och min burk med Nutella <3 :)

Riktig kärlek <3


Dagens låt

Chirs Brown - Turn up the music


Ridning 15 feb 2

Kappan:
Andra häst och sist ut. Blev att rida i hagen vi inte använt på några månader. Den har en hyfsat jämt volt i mitten. Nu när det är snö är det ju perfekt att rida där! :)
Kappan jobbade fint. Pigg heeeest som vanligt. Tränade både min egen sits genom att rida lätt, stå upp, sitta ner osv, när Kappan fick jobba på en åttvolt för att volten är så avlång annars. I slutet blev det en snabb galopp uppför en backe :) Det var jätteroligt det också <3

Ridning 15 feb

Shakkan:
Först ut. Fin och mysig tur i skogen, kronorundan. Åh, det var så roligt (: Ta mig tillbaka! Hon var dock lite stressat över vägen, hoppade lite och så. Men när man ser hennes framåt spetsade öron kan man inte göra annat än att le (:
Jag älskar dig så mycket <3

JAA!!!

I morgon på posten kommer min skinkpaj av Jungfru GhünnaRrrr<3 Synd bara att jag inte äter kött... :/

Ha

Såg nyss att min IP-adress är helt fel ;) Nu kan jag spamma alla utan att dem vet att det är jag! Heja mig!

Maja igen.

Sedan jag kom tillbaka från stallet har jag ätit kakor, pluggat lite, tränat och nyss duschat. Nu ska jag plugga mer, blogga och skriva (: Kommer snart tillbaka med mer intressant fakta om mitt underbart intressanta liv!

Normal skola

Haha, vilken So-lektion! :D Vår lärare är ju som han är... Vår skola är så teknisk att det inte är klokt ;) Nu har jag teoretisk HKK till halv tolv. Efter lunchen är det engelska och sen slutar vi. WIII!

Dagens låt

Michel Teló - Ai Se Eu Te Pego


Ja bode bloga

Blev en liten uteritt för Kappans del. Barsö. Hon var... sig själv. Överdrivet pigg, ja, och helt enkelt omöjlig att få stopp på. Kul häst man har. Hon ska också föreställa sig vara 22-år. Är det någon som tror att du är det? Nej. Borde man hoppas att verkligheten kommer ifatt henne en dag? Nej. För jag älskar min söta lilla ponny även om hon är omöjligt pigg <3
<3

Mitt liv är så (Y) right now.

Why? 'Cause:
- I morgon får jag sovmorgon en halvtimme och vi slutar tidigt så pappa hämtar mig tjugo över ett! :) YEJ!
- Jag gjorde engelska redovisningen i dag och slipper oroa mig för den mer! YEJ!
- Jag sitter här med världens bästa blogg, och musik, och äter kakor <3 YEJ!
Kan livet bli bättre?

Dagens låt

Norlie & KKV - Standard


Maja

Shakkan kändes väldigt mjuk i dag :) I början var hon verkligen helt underbar i formen. Jätteroligt! Tränade igenom en hel del jobb med min egen sits(magmusklers-träning) genom att rida på volter, serpentiner. Blir även en del jobb med övergångar. Jag kände att Shakkan har tappat det lite den senaste tiden. Vi får jobba vidare hårt på det under nästa pass!

Dagens låt

Lil Wayne feat Eminem - Drop the world

Nattis

Gonatt (Jag vet att jag stavade rätt). Hoppas att man drömmer något fint om ulrik (: Har lyssnat på honom hela dan' . herrå <3 (Min svenska är väldig fin just nu, ja).

If you wanna know, you wanted me.

Kappi:
Dressyr i Stockö. Det gick jättebra! :) Eller kanske inte jättebra men mot vad det har gått den senaste tiden... ja, underbart. Hon gick bra i form, hela tiden jobbade ihop sig själv. Nu vet jag hur jag ska jobba henne för att hon ska gå rätt. Får inte glömma att driva henne ner i form. Bli att träna vidare på det nästa gång.
Shakie:
Uteritt. En mysig runda i nysnön (: Bakom stallet, tillbaka Norrgårda. Hon jobbade bra i galoppen. Jag tror att hon tyckte att det var jätteroligt ;)

Film från i går


Inte riktigt som alla andra.


Den där jävla datorn.

Den där jävla datorn vill inte ens öppna mappar -.- Får försöka att fixa filmen i morgon istället.

Glad tjej här

Mina favoriter i melodifestivalen gick vidare! :D Ulle-gulle och David <3 Bäst! Vilken jävla final det kommer att bli!

3-1

3-1 till Sverige! :D Och jag sitter här med min engelska... fortfarande -.- Ganska kul ändå...

Ridit Shakkan nurå

Hoppningen gick ganska okej. Det var egentligen inte så avancerat. Shakkan kändes pigg och framåt. Mamma tycker att hon har förändrats mycket, så det är ju posetivt :) Ska fixa filmen snart ^^

Circonscription actuelle

Kappan var heltrokig i dag. Åh, jag blir galen på henne! Först ska hon springa runt och busa med mig -.- Jävla ponny, skulle ha passat bra in där. Man ser ju på henne hur roligt hon tycker att det är att retas med mig.

När jag väl satt på ponnybusen var hon väldigt pigg. Så fort jag råkade gå mot med sporrarna bockade hon först och sedan stegrade hon...

Tränade inte på någonting speciellt. La fram några bommar som vi travade över. Blev även att hoppa en litet kryss i trav. Kappan var glad som vanligt.

Nu ska jag ut och hoppa Shakkan. Mamma har lovat att filma, så den kommer nog i kväll (:

10 februari. Failade på matteprovet då jag skrev 12:e...

Shakkan:
Dressyr i Stockö. Tränade volter, övergpngar. Körde igenom en gammal lösgöringsbana. Det gick inte så bra. Var redan på dåligt humör innan så... I avslutningsgaloppen ökade hon i alla fall på bra :) Då vart man gla'.
Kappi:
Skulle ridit MB, men red ut en skrittur pga att jag inte mådde så bra. Kappan verkade i alla fall glad, kanske lite ledsen över att hon inte fick sin galopp, hehe. Hon får den i morgon istället ;)

Aningen besviken.

I morse hade vi matteprov. Egentligen var det ganska enkelt. Jag hade glömt hur man skulle göra på typ allt... Så det fick bli den långa vägen till det rätta svaret ;) Hoppas att jag alla fall tog hem en hel del poäng där ^^ I eftermiddag är det B delen, tror jag... Nu ska vi ha svenska - läsning. Kul! :) Efter det blir det efterlängtad lunch <3

Shakie

Shakkan gick uteritt. Red en bit av Barsö. Tänkte bara rida ner till sjön där bakom Barsö, men sedan kom vi någon helt annan stans... hehe :D Hon var pigg och gla' <3 Fin tjaj :)

Dubbelliv

Dubbelliv var bäst i dag!!! :D <3 Charlie var med super mycket, och han är ju bara för söt <3

Kanske ska man skriva...

Kappan:
Uteritt. Bakom stallet, tillbaka Elias. Gick lite väl fort och ponnyn var verkligen het.
Shakkan:
Dressyr med gummisnoddar. Hon var fin i form i alla fall, haha! (: Rikigt bra i avtravningen samt höger galopp. Åh, vilken känsla det var! Lite seg framåt i början med det gick bättre sen. Jag kände också att jag fann en bra sits i slutet. Det är bara att kämpa vidare ;)

Nytt

H&M - Nail Polish Svart 40 kr
KappAhl - Öronhänge 39:-

Engelska - Bucket list

Haha, dog lite när jag såg bilden <3

(Y)

En halvimme kvar tills vi slutar :D Och en och en halv timme kvar till bussen går...

Du är som en sten. Minst lika hård.

Kappan fick gå dressyr i dag. Helt ärligt kändes det inte bra, det gick inte bra och det såg säkert inte bra ut heller :( Riktigt besviken tjej som drog ponnyn upp för baken efter passet... eller det var snarare hon som drog mig. Hon var så jäklans stark! Tränade serpiner just på grund av både ställning- och böjning träningen, och för att hon ska bli ännu smidigare.
Tillslut fick man ner henne någorlunda i galoppen, men det tog både tid och kraft!

My day so far

Skola, typ gjorde ingeting :D Hade nationella prov i svenska - en baggis ;) Egentligen borde jag plugga... Har nyligen bakat med brorsan. Gott! (: Ska träna lite nu sedan måste jag skriva, plugga och blogga lite. Vi höres senare!

Blä

Jag har tråkigt. Jag orkar inte att jobba. ÄH!!! Min dator är tillbaka! = :D

Dagens låt

RMK feat Fonky Fresh - Tänk alla gånger

Nu sitter man här i sin älskade David Villa tröjan och funderar över varför köttfärs smakar köttfärs. Jag vet att jag är djup.

Shakkan fick gå klättring i dag. Fin och glad tjej :) Jobbade bra i galoppen, haha (: Blev inte så länge, typ 40 minuter. Onsdag går hon näst - troligen dressyr med remmar.

Dagens låt

SmyR & McBusta feat Young G - Stjärnan i det blå


NAAAJ JOOO

Har nyss kollat på ponnyakuten. Bra avsnitt var det! Haha, Shirin är ju för go (:

mm

Jag skriver detta i efterhand så vi får väl se hur det går...

Hoppade Shakkan och det gick inte så bra. Hon var väldigt seg. Tråkigt eftersom att hon haft en sådan piggperiod nu :/
Kappan gick uteritt, tror jag. Bakom stallet tillbaka Stockö? Ah, hon var väl överdrivet pigg som vanligt...

Dagens låt

Norlie & KKV (med Lucia) - Ingenting står över mig


Epp

Kappan:
En liten tur i paddocken. Kallt! Tränade en hel del smidighet, samt raka vägar. Funkade bra (: Hon var lagom pigg. Bra form, dock lite väl låg - som vanligt då, haha! Måste träna vidare på mina händer. Bra att jag tänker på att räta upp mig, fortsätt så.
Shakkan:
Uteritt i ett soligt väder. Blev bara en runda i byn. Wicén + dalåkra. Shakkan var en riktig busponny! (: Typ drog iväg så att jag inte nådde om henne och så bockar hon så stort att jag nästan ramlar av :o Snäll ponny! Hon tyckte verkligen det var kul att få komma ut i dag :D Undrar hur det blir i morgon när vi ska hoppa...!?

Tagga!

Tagga melodifestivalen nu då! :) Hm.. tror att Sean Banan och varför inte Afro-Dite går vidare (;
Dead by april <3

Överarbeta.se

21 sidor i notebook och man är fortfarande inte klar... vart ska detta leda? :(

Mm

Nu ska jag ut och rida båda hästarna. Shakkan går uteritt och Kappan går dressyr. Hörs senare (;

Nu sitter man här...

I dag har jag:
- Fyllt på mitt godisförråd
- Putsas tränsen ordentligt
- Suttit vid elden så nu luktar mitt hår fett mycket rök :/
- Suttit i en bastu när vi hade frilufsdag... normalt?
- Varit trött
- FRYSIT i två hundra år!
- Kommit på att det är ponnyakuten om två dagar! :D
- Haft ångest över hur mycket jag måste plugga denna helgen... :/ Och för att jag troligen inte kommer att göra det, hehe.

write.

Skriver detta i efterhand så vi får se hur det går. Båda hästarna gick. Kappan gick klättring i dalåkra, och pigg vart hon allt. Shakkan, vad kunde hon ha gått? Troligen dressyr i paddocken. Om det gick bra eller inte, är det ingen som kommer ihåg.

Innehållet säger allt.


Jag är typ trött typ.

Uteritt med Shakkan fick det bli. Blev en kort runda, mycket på grund av den kalla vädret. Hatar kyla! Shakkan var i alla fall pigg och glad (: I slutet var hon jättemjuk!

Detta kollar man på en onsdag i februari, 1 februari.


Rajdit

Kappan:
Uteritt med tjejan, lilla skogsrundan. Överdrivet pigg ponny, som vanligt.
Shakkan:
MB i paddocken i 30 minuter. Fram- och avskrittning utanför. Gjorde en slags övning med mina galoppbommar om låg framme. Man travade över två, halt, och sedan travade man över resten. För att öka svårighetsgraden kan man både reglera tempo och lägga in fler halter. Shakkan var duktig. Det var verkligen en bra övning för henne att träna på, just för att hon behöver träna på igångsättningar.

Dagens låt

Megan och Liz - A girl's life

RSS 2.0