Uteritt

Klättrade Shakkan. Hon var otroligt seg, och ganska trött, så det blev jobbigt för tjejan. Det var lite läskigt också för vi mötte en person där... Det brukar aldrig vara någon där D: Men ja, han var snäll :) Shakkan hälsade såklart, hehe ;)

Wiz Khalifa

MIIIIIN<3

Hoppning 27 Juli Shakkan

 
 
 

Hoppning 27 Juli Kappi


It's not about want you do, it's about want you doing.

Fan. Kom på att jag börjar jobba i morgon... buhu :( Fast ganska roligt ändå :) men jobbigt att gå upp på morgonen... Efter det ska vi typ åka till Tingsryd - förhoppningsvis Börjes också! :D Behöver veeerkligen nya ridbyxor. 
 
Nä, nu ska jag skriva på bilderna jag och Emmy tog i fredags. Kanske läggs de upp här sen...!?

Min favorit kille <3

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
#It's A Munther Thing

Uteritt med Kurt-Evert

Red ut med Emmy i morse. Vi red stallet, tillbaka Stockö. Jag red Shakkan halva rundan, till och med lite mer. Sedan bytte vi då Kappan blev jobbig, haha ;) 

Klättrade

I dag fick Shakkan klättra. Hon jobbade bra men hon var seg. I morgon ska hon hoppa! Wiie! :D
 
Blogg.se är sjuuuuukt seg just nu.

Klättrade

I dag fick Shakkan klättra. Hon jobbade fin, seg som vanligt, men men ... ;) I morgon ska hon få hoppa! Wiie! :D

Klättrade

I dag fick Shakkan klättra. Hon jobbade fin, seg som vanligt, men men ... ;) I morgon ska hon få hoppa! Wiie! :D

Heeey

Awesome dag idag! *glad tjej här* Först jobbade jag från 8-12. ¨Bytte om, stack till stan och åt på donken med Emmy - eller som jag säger - Kurt-Evert :) Vi hade i alla fall grymt roligt. Köpte godis och satt sedan och snackade vi sjön - mysigt. Alla bara glodde på oss när vi körde this or that ;) 
Sedan planerade vi lite inför fredag också - det kommer bli grymt! Längtar! Då är första veckan på jobbet avklarad och jag har tjänat 1250 kr :D Helt sjukt! 
 
Nu ska jag försöka sova(går typ och lägger mig om en timme fastän att jag är dödstrött). Hörs imon!

Dagens ridpass

Shakkan: Henne red jag först - MB i paddocken. Bommar på ena långsidan, serpentin i galopp ner. Bäst gjorde hon inom formarbete, sämst var att hon var så seg. Själv var min motsättande sits bra, träna vidare på skänkelvikningarna.
 
Kappan: Dressyr. Fin, dock stark. Bäst var att hon fick några jättefina avbrott till skritt - glad blir man när hon behåller formen! :) Själv gjorde jag sitsen bra(som går och ska utvecklas mer) och tränar vidare på humör. Övning: från Helenas tränng för cirka 2 veckor sedan.

Världens bästaste<3

Världens härligaste uteritt med Kappan nyligen. Har saknat henne sjukt mkt och så var hon grymt fin - då blir man glad!<3 
 
Direkt efter uteritten(efter att hon rymt från hagen, haha) rullade hon sig, såklart där det var som dammigast! Hon såg seriöst ut som ett spöke efteråt, haha :D Att hon sedan kliade sig mot trädet, slickade på trädet och sedan bet på trädet är bara så Kappi-style...
 
Älskar dig, bästa vän<3
 

Heeemma

Hemma nu... Rolig med också jobbig dag. Sjukt skönt att vara hemma i alla fall. Har lite saker att ta tag i nu och sedan i eftermiddag blir det ridning :)

What doesn't kill you make you stronger, except if it is a shot...

Nu ska jag kolla på film. Får se vilken det blir... She's the man, kanske? ;) Ruskigt bra film är det! Särskilt för vi som älskar fotboll... hehe. Känns skönt att bara slappa lite nu. I morgon börjar jag jobba... Känns förjävligt. Haha, nej, skojar bara ;) Det ska nog blir ganska roligt, särskilt när jag får pengarna! :D
 
Hörs imon.

Uteritt

Kappan gick en uteritt i morse. Hon var duktig och det var grymt roligt! Älskar min Kappibus<3

Klättrat

Shakkan fick gå ett jobbigt klätterpass. Hon jobbade bra, lite segt i början. Bäst gick galoppen!<3 Själv tränade jag mycket sits - ännu mer nästa gång!
 
Nu blir det styrketräning!

Är man munther så är man...

 
Världens bästa <3

Muntherfamily<3

#Muntherfamilyforever

Uteritt

Shakkan gick ut nu på morgonen. Det regnade... Inte trevligt. I början var det ganska okej, men sedan i slutet öste det på... Hatar regn. 
Shakkan var i alla fall sjukt seg, men blänkte till då och då och hade sin stunder :) Jag jobbade bra med benträning, då jag stod upp mkt och kände "smärtan". Annars tränar jag vidare med humör(som i slutet fungerade förvånadsvärt bra trots det jäkla regnet).

Min ridvecka

För er som vill veta ser en vanlig ridvecka för mig ut så här:
Shakkan går alla dagar utom tisdagar. Då ingår passen uterittx2, dressyrx2, hoppning och sedan bommar/klättring(varannan vecka). Shakkans vecka kan t.ex. se ut så här:
Mån: Dressyr
Ons: Bommar/Klättring
Tors: Uteritt
Fre: Dressyr
Lör: Hoppning
Sön: Uteritt

Kappan går 5 gånger i vecken, alltså ett mindre än vad Shakkan gör. Henne hoppar jag mkt sällan. Kappans vecka kan t.ex. se ut så här:
Tis: Dressyr
Ons: Uteritt
Fre: Bommar/Klättring
Lör: Dressyr
Sön: Uteritt

Uteritt

Kappi-uteritt i morse. Gick bra, men hon var fruktansvärt stark. Att hon är pigg är bra, men jag gillar inte när hon blir stark. Vi red Svarta-rundan, eller nej, vi skulle egentligen ha tagit den med det blev den långa i stället då vi hade vädret på vår sida ;) Precis när vi kommit under tak började det ösregna. Snacka om tur!

Att få mejl från ett fan är fan det bästa som finns<3


Just so you know...

Har nyss skrivit klart ett kapitel *glad tjej* :) Nu ska jag träna, duscha, möjligen äta nått, sedan ska jag in till stan! 
Dressyren i morse gick förresten asbra! *Yyyyberglad tjej!*

Den Heliga Jävla Birgitta In My Heart


Shakkans första pass /2.

eritt. Shakkan. Lilla Ekesås.
Bra: Genomförde passet trots fett dåligt humör.
Dåligt: Möjligen lite för mkt skritt. Bättre trav övergång i så fall.
Övrigt: Finna dressyrövning till i kväll.

Applåder till Lasse-lARS <3

Nyss genomfört ett tufft styrkepass. Skönt men jag bli väldigt trött ;) Snart ska jag äntligen få sova, längtar! I morgon kommer dock bloggen bli lidande då vi har gäster hela dagen. Får se om man slänger in nått inlägg om uteritt :P

Så min humor!

 

Uteritt 2

Shakkan fick också gå uteritt. Man måste bara älska vädret! *not* red i alla fall Barsö, tillbaka lagom till filmen började också ;) Men Shakkan var duktig, seg, men duktig. Hon tyckte det var roligt, och det är ju huvussaken! Annars var det bra att jag gjorde många tempoväxlingar - övergångar b.la. Kvar denna veckan har tjejan dressyr, hoppning och klättring/MB.

Uteritt

Red ut en riktigt lång runda med Kappan i morse. Ungefär 1 mil blev det nog ;) Båda var lika trötta när vi kom hem, haha. Hon jobbade bra, var riktigt fin i början eftersom hon gått dressyr två dagar på raken. Efter några galopper blev hon så klart stel och hetsig. Blev lite missförtånd o.s.v, men annars helt okej pass!

Känner mig bästas.

Har genomfört tre träningspass idag :) *stolt tjaj* Nu väntar välförtjänt ett avsnitt av fångad samt en matbit ;) 
I morgon kommer pappa försöka få mig att städa... Få se om han lyckas. Vi får också se om han köper godis till mig, hehe.
 
Hej svejs bananfejs!

MB-pass

MB-pass med Shakkan. Snarare uteritt. 10 min bom-träning, 30 min uteritt, haha :) Kanske får bli ett till MB pass denna veckan... Shakkan var i alla fal duktig, men väldigt seg sedan i förmiddags. Hon jobbade ju hårt med gymnastiken. Det verkade som att det tog hårt också ;) Det var i alla fall bra at hon fick skrittas av i cirka 20 min, sträcka ut sig ordentligt och så. I morgon väntar förhoppningsvis hoppning, dock tror jag starkare på uteritt pga väder.

Älskar min pappa just nu<3


Staden

Tänker på när William sa staden... Ah, men det var inte det jag skulle berätta nu :) Pappa ska in och handla, troligen hänger jag med... Har inte bestämt mig xD Men om jag gör det ska jag fixa mig nu. Red Shakkan i morse och det gick grymt! Bara ett missförstånd annars jobbade hon jättebra bakom! <3

Sen uteritt

Red ut vid nio ungefär - alltså ganska sent med tanke på att det regnat typ hela dagen(det blir mörkare tidigare då). Red bakom stallet, tillbaka Stockö. Shakkan jobbade fint, var mkt glad tycker jag ;)

Filmtips!

I går kollade vi på en asbra film. En gång i Phunket heter den. Om ni inte har sett den bör ni verkligen se den! Asrolig! :D:D Den är så knäpp, haha :D Älskade Gitte & George - så härliga alltså! "Säkerheten först!" & så glömmer han honom mitt ute i havet :D HAHAHA Så fult när han säger att Gitte är hans lillasyster <3

Dressyris

Kapan gick dressyr igen, var så klart tvungen att träna på det vi gjorde i går :) Ungefär samma sak gick bra & dåligt.

Hej, hopp & allt däremellan.

Dressyr med skruttan Shakie. Bara lite ågingsättning. Vanliga uppvärmningen + lite jobb på volt. Därefter började det att regna och vi begav oss dyngsura hemåt. Tack för mig.

Rubrik saknas.

Idag ska vi en stark dag, som William skulle ha sagt. Aww, William<3
Varit ute och ridit, men det skriver jag inte om här ;) Fixa lite saker nu, sedan lunch, fortsätta skriva o.s.v, dressyrträning med Kappan för Helena, kommer hem jättetrött och sedan ett cykelpass... Jao, det är min dag det :)

Överraskning

Idag skulle som sagt Ulrika komma, så jag väntade och väntade så kom hon typ aldrig... Sedan nu när jag var ute i stallet och fixade hästarna så ser man att Shakkan har skor på alla fyra :D Haha, snacka om att bli förvånad! Gud vad snällt av Ulrika att göra det helt själv! :) 

Förtjänar paus!

Suttit och skrivit nu i över två timmar. Det är alltid lika roligt när det rullar på :) Längtar till kommentarerna... hehe.
Själv blev jag faktiskt nöjd med kapitlet, riktigt nöjd :) Hoppas att nästa del blir lika rolig att skriva!
 
Hej, svejs, bananfejs 8D

Uteritt

I dag, i kväll, red jag ut. Hann ganska precis innan skymningen ;) Kappan var jättefin<3 Traven i början alltså... gud. Tänk om hon skulle kunna hålla den också... 
Blev i alla fall Barsö, cirka timmen. Nästa pass Kappan går är dressyrträning för Helena =)

Idag kommer det bli en mkt tråkig dag...

Fast jag kommer ha saker att göra :P Kappan ska ridas - skulle egentligen ha gjort det nu men det regner, så väntar antagligen tills i kväll. Åh, jag längtar grymt mkt <3 Har inte suttit på en häst sedan i fredags... helt sjukt! Shakkan har tappat en sko, det är därför. Hon och hennes skor...

Annars ska vi iväg idag, så nu måste jag verkligen jobba och göra klart det där dumma kapitlet! 

Vi hörs när vi hörs!

 

Men jag heter ju Andrey!?

Utdrag ur min(och någon annans) kära novell 'Wanna be mine'. Man kan inte annat än att garva åt incidenten.
 

”Namn?”

”Andrey”

”Fullstädigt namn, tack”

”Men jag heter ju Andrey!?”


Saltkråkan

Idag är en sådan dag då man bara tar det lugnt - då passar man på att se ett återkärt minne - Saltkråkan!
Astrid Lindgrens historier in my heart <3 R.I.P

Shakkan 29 juni

Äntligen har jag tid att lägga ut bilderna Emmy fotade för ungefär en vecka sedan. Vilken är er favorit?

Vf bloggar jag inte? Kan man undra.

IzzanhK en trött juli-dag:
Undra vad fire heter på engelska.

'Cause I have a kitchen.

Älskar: Kappiiii<3
Hatar: Senap.
Saknar: Min groda... Nej, men sömn :(
Diggar: Mina skor där det står världens finaste namn - Lasse-lARS <3
Sugen på: Att kräkas.
Kom på: Att jag gillar paj.
Crush right now: Min säng.
Låt på hjärnan: In the end - Linkin Park
Saknar... 2: En oillamående kropp.
Ska gifta mig med: Min soptunna<3
Hatar... igen: Att denna jävla saken aldrig tar slut... Eller att jag inte orkar komma på idéer.
Dagens lärdom: Hoppa inte ner från garderoben... Haha, nej, men sov istället för att kolla på tv...
Syfte med detta inlägget: ... Jag gillar paj?

Heart


W.I.L.L.I.A.M

Måste bara länka denna *William-freak*

Klättrat

Klättrade Shakkan idag, och gissa vad som hände då!? -.- Hon tappade en sko - såklart! Jahopp, när kan Ulrika tänka sig att komma då?

Mina favoriter
RSS 2.0