Kollade igenom gamla favoriter

so relatable
som i serem

Världens bästa fredag?

+ Fick jobba själv på matten pga behövde inte göra prov som de flesta andra pga har redan det betyg jag vill. Betydde alltså att istället för att börja 8.15 sov jag till 8.20!
+ Slutade ca timmen tidigare än vanligt på fysiken! Min dag var alltså fysikredovisning från 9.50-10.15
+ Hann med en tidigare buss och kom/kommer hem ca timmen före.
+ Rätt personer går vidare i idol ikväll? ;) tycker det är rätt vilket som, men Erik måste gå vidare!!! Detta är jag just nu:This is my life

Te med honung & Barcafotboll!


I can't wait
El Corazon/The Lion

 Förstår inte hur man inte kan älska kapten Puyol. Han är och kommer alltid vara en utav mina största idoler. Jag kommer seriöst dö när han slutar efter VM nästa år :'( MEN FÖRST SKA HAN TA SPANIEN TILL ÄNNU ETT GULD! Och såklart Barca till en ny Champions League-titel ;)


This is life

#Nostalgi


Bästa filmen
Min fredag

Skola 8.15-11.20 (slutade ca 10.30👍(Y)) 
Grand för att köpa det jag såg igår (= magtröja & mönsertights)
Ca 11.30 Träning, simning
13.15 buss hem
Från ca 14.00-17.00 stall

Min lunch

Messis nya hattrick ❤❤❤
Pinto - Messis alldeles egna stalker!

We’ve got a name that everyone knows

 

Watch out, Ronaldo
Kevin ❤❤❤
Dagens
Blir så irriterad på lagar i väst

23 konstiga hästlagar i USA

1. I Omega, New Mexiko måste varje kvinna som rider bära korsett.

 

2. I Hartsville, Illinois kan du bli arresterad om du rider en ful(!) häst.

 

3. I Pattonsburg, Missouri, enligt föreskrifter 1884, så “får ingen person skrika, hojta, dansa, sjunga, gräla eller göra andra konstiga ljud på ett sätt som kan störa hästar”.
4. I Wyoming lyckades man få igenom en lag om att “Ingen kvinna får rida enbart iförd en baddräkt inom staden Riverton om hon inte är eskorteras av två polismän, eller bär klubba(?)”. Undantag från regeln är om “kvinnan väger mindre är 40 kg eller mer än 90 kg”.

 

5. Den här lagen kan tolkas på fel sätt; I Wolf Point, Montana får “ingen häst vistas offentligt utan att ägaren bär en grimma”.

 

6. I Fort Collins, Colorado är det olagligt att “en manlig ryttare från hästryggen vinkar till en kvinna som han är bekant med”.

 

7. I West Union, Ohio får “Ingen manlig person hosta, vissla eller på annat vis försöka påkalla uppmärksamheten från en kvinnlig ryttare”.

 

8. 1907, Cumberland County, Tennessee; “Hastighetsbegränsningen för ridna hästar på landsvägen är 5 km/h – med undantag för om han/hon skulle stöta på en fogde som inte verkar ha fått något att dricka på 30 dagar, då får ryttaren rida så fort den kan”.

 

9. Lag enbart för män; I Cotton Valley, Louisiana är manliga medborgare inte tillåtna att äta glass i strut medan dom rider på offentlig plats.

 

10. I McAlester, Oklahoma är det tabu för en kvinna som väger över 107 kg att rida offentligt i shorts.

 

11. I Wakefield, Rhode Island får inte gifta män rida på söndagarna. Det står inget om att gifta kvinnor inte skulle få rida på söndagar däremot.
12. I Kearney, Nebraska får ingen man rida ensam som han varit gift kortare tid än 12 månader.

 

13. I Bicknell, Indianaär olagligt för en man att lämna sin brud ensam på bröllopsdagen för att rida med sina kompisar. Det kan straffas med fängelse upp till en vecka.

 

14. I Bismark, North Dakota måste alla hushåll ha en plats för att binda upp hästar utanför huset.

 

15. Budds Creek, Maryland har en antik lag som säger att hästar inte får sova i badkar om inte även ryttaren sover med hästen.

 

16. Medborgare i Wellsboro, Pennsylvania får inte “köpa, sälja eller byta hästar efter solens nedgång, utan att först fått ett tillstånd från sheriffen.

 

17. I Pee Wee, West Virginia är det olagligt att byteshandla med hästar på stadens torg mitt på dagen.

 

18. En unik lag i Pine Ridge, South Dakota; “Hästar tillåts inte att gnägga mellan midnatt och kl.06.00 nära en bostad med människor i”.

 

19. I Pocataligo, Georgia, är hästar inte tillåtna att gnägga efter 22.00

 

20. Paradise, California har en mycket ovanlig lag; Det är olagligt att “låta en häst somna på något bageri inom stadsgränsen”. Man säger inte något om andra djur som getter eller kor?!

 

21. I Sutherland, Iowa finns en lag som anger hur hästar ska synas efter skymning; “Djuret måste alltid ha en lampa fastsatt i svansen och en tuta av något slag på huvudet(!)”.

 

22. I McAllen, Texas är det olagligt att ta bilder på hästar på söndagar. Om man ändå gör detta kan man dömas till $1.50 i böter och hamna i fängelse upp till tre dygn.

 

23. En annan skum och antik lag i Hortonville, New York; “Ryttare inblandade i en olycka med någons dödliga utgång skall omedelbart stiga av sin häst och ge sitt namn och adress till personen som dog(!)”.

 

Källa: Luckyrider.se


I'm crying

 

När man gör självmål för Barca


Så kan det gå (favorubrik)

Nån på stationen: ey, får jag prata med dig?(tänk arabisk brytning)
Jag: Nej, jag har inte tid.
Han: men det var om du hade cigg! 
Vad förväntar han sig att jag ska säga? "Aha, men åh, då har jag tid!"

#Pics

Morata

Alvaro Morata & Fernando Torres
 KEEP CALM! KEEP CALM! KEEP CALM! | via Tumblr
 

Vet inte om jag ska tycka att detta är roligt eller inte...
Lämna mig inte :'( :'( :'(
Du får gärna lära Torres det här ❤❤❤
RSS 2.0