Kan behövas städas lite


I dag fyller världens finaste Kaprifol 23 år!

Grattis världens finaste Kaprifol. Finns ingen finare än du. Du har världens mest speciella, men ändå bästa personlighet. Varför bästa? Jo, för du vågar verkligen vara dig själv! Du är tjurig, lat och hatar sällskap, men samtidigt är du glad, nyfiken och energirik! Det finns verkligen ingen som du, det är därför jag älskar dig så sjukt mycket!
 
Jag har haft dig i 2 och ett halv år. Redan vid första stunden förälskade jag mig i dig. Du är så himla speciell helt enkelt! Din personlighet lyser igenom direkt - för den är inte någon annan lik!
 
Till sommaren har du varit min i två år. Två härliga, jobbiga år med både jätteroliga och tuffa perioder. Men du har alltid funnits där, det var jag även fast du inte visar det.
 
Jag minns dagen vi köpte dig. Lyckligaste dagen(inte endast för att det var skolavslutning...). Sedan kom jag hem och insåg att du var min... Om jag får bestämma kommer du alltid vara min. Nu blir du 23 år. Jag hoppas på 23 år till(bara du mår bra så). För du vet, när du dör dör jag. Det kommer alltid vara så, ingen kommer någonsin ändra på det. 
 
Vi har tävlat, t.e.x 67% (!!) i LB.
Vi har tränat med min fantastiska tränare. Vi gjorde helt nya saker som du redan kunde perfekt.
Vi har badat. Åh, du älskar verkligen att bada - bara det är så länge som du får bestämma! 
Vi har galopperar. Hur många mil har inte vi galopperat egentligen? Haha, galopponny for life.
 
I morgon ska du få allt du vill ha! (Galopp, krafft och min macka med smör och ost på). Grattis på 23 års dagen, min älskling. Jag kommer aldrig sluta älska dig.

En bra början


Roligheter

Woop woop. Har lov nuu. Firade med 1 & ½ timmes träning... gött. Tagga asont i axlarna i morgon! btw, Spanien spelar i morgon :D OMG tänk om Torres är med!! Döööör

Roligheter

Woop woop. Har lov nuu. Firade med 1 & ½ timmes träning... gött. Tagga asont i axlarna i morgon! btw, Spanien spelar i morgon :D OMG tänk

Finns det någon finare? (Svar: Nej)

 

HEJ SNYGGING

Torres har fått en konkurrent ;) Olivier Philippaerts <3 Blir att flytta till Belgien nu då. Haha, skojar bara ;) Kommer aldrig överge Torres ändååå 

VIKTIGT MEDDELANDE TILL MIGSJÄLV

Kmr från och med nu inte skriva utvärderingar något alls här, det betyder alltså särskilt uteritterna. Om jag känner att jag har något att utvecklas på osv. skriver jag utvärderingspapper, annars inget. Från och med nu tills jag säger till går alltså Kappan 5 gång/vecka & Shakkan 6 gång/veckan. 
 
Varje vecka: 
Dressyr 2
Uteritt 2
Hoppning 1 (Endast Shakkan)
MB/Klättring ½ (v/v)

- - - - - - - - - -- - - - -- - -

Dressyris Shakkan. Vanlig uppvärmning. Liknande övning som TRS måndag. Red ej så länge på grund av mkt is.

- - - - - - - - - -- - - - -- - -

Kappan. Sjöqvist. Dressyrfokus. Vanliga m. övergångar, skänkelvikning... Även öppna.

13 maaarsch

Red ut Shakkan innan. Elias, stallet. Ca 40-45 min. Shakkan gick fint, glimtade till ibland och blev piggelin. Ett bocksprång fick hon i alla fall till minsann ;)

Idaaag

Shakkan uteritt. Gula huset, tbx masten. Vid "hindrerna" och när vi kommit ner för alla backar innan travavslutningen drog hon ruskigt fint i galoppen :D Glad polle alltså!
 
Kappan dressyr. Snarare dressyrvariant. Så att passet skulle ta längre tid valde jag att rida barbacka. Bra att träna magmusklerna! Sjukt mysgit att skritta barbacka :) Lite jobbigare i trav & galopp... Hon försökte typ sticka en gång i en uppförsbacke, annars gick passet bra :) Red huvudsakligen i paddocken, så red fram vid vägarna där nere. I paddocken sedan red jag mkt volter för att sits var det fokus på rakhet. Tänkte först inte galoppera, men sedan när det funkade att trava trots is och broddar endast fram tog vi en liten galopp också. Gick hyfsat, vi kan ju mer ;) Just det, tränade även själv på handställning. Den ska bli jäkligt fin alltså!
 
 

Jean Banan

 That feeling

Uteritt Kappan. Variant av krono. Hemsk upplevese då det typ var jakt och man hörde hur djuret plågades, de skrek, och såg såg vi en död räv... För att inte låta allt för deppig kan jag påpeka att jag först skrev röv istället för räv...That feeling

Känner likadant

http://www.svt.se/melodifestivalen/har-ar-jedwards-favoriter-i-finalfaltet

8 mars

På schemat dressyr. På grund av väder blev det lite svårt... Red Sjöqvist på kvällen. Tränade samma som med Shakkan häromdagen. Kappan är väldigt svår att rida dressyr uteritt på för att hon är ju så himla stark och så... Ibland fick hon dock väldigt fin form, annars kändes det mest som att jag drog ner henne. Icke sa nicke.

7 mars

Kappan gick uteritt... Japp.

Ridning TRS 6 mars 2013

Sitsträning idag på Finch älsklingen <3 Men hon var seg, & att galoppera var verkligen jobbigt!! Så blev lite fokus på fel saker... Tråkig var det... och kallt. Enligt Anna ska jag träna vidare på att släppa knäna(??) och sträcka upp mig. Att få fram bröstkorgen kan jag hålla med om, men wft till knäna. Man sitter för fan inte och spänner sig i knäna, i så fall kanske i låren. Det ska jag träna på, enligt Anna, så vi får väl se...

Shakkan Uteritt

Shakkan, uteritt men mkt dressyrinriktad. Red Sjöqvist & tbx. Red övergångar & skänkelvikningar längst ut med vägen På vägen tillbaka varierade jag min sits genom att stå upp, sitta ner, rida lätt utan stigbyglar och stå upp i jockeyläder! Haha, jocekyläder... Gjorde det när jag var liten. Så länge sen sedan sist! :D Grymt kul men grymt jobbigt! Awesome! Älskar när det bränner i låren!
Shakkan var mkt fin hest. Jobbade fin avslutning i traven, formarbetet alltså, avslappnad. 

5 maaars

Kappan. MB. Skriver här pga red typ i 30 min... haha. Jobbade galopp bla bla bla... 8-11 språng ... lite skillnad.

Min fina gratulation till mon ami

Mon ami fyller år idag, så det skrev jag såhär:
 
Grattis Jungfru GhünnaRrrr! ♥ Eller som jag brukar säga - Knorrhane! Hoppas du har haft en bra dag och att Birgitta har varit med dig och vakat över dina armar! Man kan förenkla din ålder till 95-94-1+83-83x1=en stor knut! Så kan det gå... SOS lingon i björnburken Knorr, knorr
 
Är man bäst så är man. Birgitta in my heart ♥

Klättring

jobbigaste passet på hela veckan avklarad. Alltid lika gött. Shakkan. Klättring dalåkra

2 mars 2013

Shakkan. Uteritt. Låååång uteritt. Norrgårda, tbx Elias... 

Klättring

Kappan. Klättring

RSS 2.0