Beroende av

Alltså jag är totalt beroende av Pretty Little Liars. Så bra ju! Måste veta vad som hände här näst (: Men nu får jag inte kolla på fler avsnitt idag :/ (Har typ sett 5 st idag, haha). Jag kan inte sova ikväll annars, haha :D Tänkte passa på att plugga lite matte. Kommer att ha värsta ångesten när lovet är över för att jag inte har pluggat något... Prov första mattenlektionen efter lovet = Nice! Fast ändå bättre än innan lovet...
Aja, efter matten vet jag i alla fall att jag kommer att kunna somna (: Om jag inte somna under tiden, haha. Nej, men matte är faktiskt roligt! Det jobbiga är bara att bestämma sig för att sätta sig ner och öppna den där boken...
 
Hoppas du har en lika trevlig onsdagskväll som jag, haha! 

När vintern kommer ska varenda unge vara gla'.

Hej. Heeeeeeey. Heeeeej. Hej.
 
Dramatisk början där, va!? We will se how this will end...
Nej, men ska komma till punkt. Punkt. Hehe. Lite dampbarn får man vara såhär en seeen tisdagskväll. Min dator är fett slö just nu(som jag typ...). Ah, ska i alla fall fixa nått trevligt att äta för att sedan kolla på nått avsnitt av Pretty Little Liars. Få se hur det slutar. Känner att jag mååååste följa någon serier, och det verkar ju bra, typ!? Innan följde jag ju Awkward men det var ju ett dags sen... (Btw, MATTY VANN!!! :D)
 
Anyway(Kim 2), red i morse. Kappan var galet glad :D Stakars min lilla polle som inte har fått galopper på sååååå länge! :( Men idag fick hon det :) Galopp med ena benet framför sadeln - slå det du!
 

Hej.

What am I supposed to say?? Det undrar ni. Det undrar jag också. Nej, men skulle bara berätta om min fantastiska dag. Jao. Sticker till Ljungby snart. Återbesök hos veterinären med Shakkan-lackan. Tydligen har hon börjat hosta nu igen så det blir nog en till kur - det tycker pappas plånbok om! (Not) 
 
Måste äta och byta om innan vi ska lasta. Vi ska var där vid två så dags att sticka snart! Då vet ni var ni inte hittar mig idag(i lekparken). Herrå!

Inköp igår

199 :- BikBok

Kakor, hästsaker & tankar. Just an ordinary day.

Heeej. Sitter här och äter kakor framför datorn. Jag älskar kakor<3 In my heart forever, I say. (Wanna-bee Linnea Näslund, eller vad?). Väntar på att maten ska bli klar medan jag tittar på 7:e delen av Ulriks serie. Chattar lite också... Saknar min fina vän som fortfarande befinner sig i London.
 
Annars har dagen var helt okej, lite bättre till och med! Började halv elva, slutade kvart i elva :D Haha, wtf liksom? :D Bäst ju. Sedan hittade jag lite awesome saker, kanske lägger upp dem på bloggen sen (: 
Åkte med pappa till G&B när jag kom hem. Hästsaker är alltid lika upplysande att titta på. Jag prioriterar typ alltid schabrak först men vet inte... Borde man spara till ett bara nya stövlar? Jag älskar verkligen ridstövlar. Det kan alltid vara bra att ha ett par i reserv. Mina är ju typ halvt trasiga... Men ja, först kanske man ska bli bra i benet, sedan får vi se vad som händer... :) Ska ju överleva en vinter med de fodrade stövlarna först.
 
Mat nuu. Tja då!

SK8<3333

 
Jag typ dog när de kom ut. SÅ JÄVLA SNYGGA!<3

J.E.M


HAHAH dog lite

 

OMFG IT'S FUCKING UNBELIEVEBLE

HERREGUD ALLTSÅ! 4-4! DET ÄR FAN HELT SJUKT! SJUKT UNDERBART! KOMMER ALDRIG GLÖMMA DETTA <3 SHIT... OM JAG KUNDE SKULLE JAG HA HOPPAT UPP OCH SPRUNGIT RUNT TILL JAG SVIMMAT... FÅR FAN GÖRA DET ÄNDÅ, SÅ HERRÅ! :D

Är man bäst så är man


Världens grej i morgon

Har världens grej i morgon - kommer bli grymt roligt! :D Längtar som saatan. Jag är så bäst alltså!

The One And Only

Halvhög känga
Ännu snyggare IRL också <3

Söndagsmys!

Måste passa på att lyxa till det lite nu när man är skadad - igen. Blir fett lack på all min otur -.-

The day

Dagen då det hände. Tidig morgon. Dressyrtime. Kappi fickad, Ryttare på G. Red fram som vanligt. Hon var lite seg, så fick gå på lite med sporrarna. Det var väl det som var problem. Hon tycker ju inte om sporrar, men lyssnar hon inte så får hon skylla sig själv!
Ah, så då gjorde vi någon slags evighetsövning med volter, förflyttning och övergång. Hon blev sur, ställde sig på bakbenen med en sådan kraft att hon ramlade över och landade på mitt ben... Usch. Det gör fan fortfarande ont (Skriver detta cirka veckan efter). Aja, vad är det man säger, man lär sig av sina misstag. Och så kommer jag uppskatta både livet och hästar såååå mkt mer efter denna lama vecka! :)

Just so I know

Red båda hästarna. kommer inte ihåg någonting... Nån gick väl uteritt....

Hoooome

Hemma nuuu. Innan skoln red jag. Traglade lite simning i simhallen efter skolan. Nu väntar ännu en dressyrpass. You just have to love liiife.

Shakkan 6 Oktober


Klättring

Kappan fick jobba riktigt hårt idag - klättring! Hon var pigg aussi. Det är alltid lika roande (: 
Nu står hon nog i stallet i sitt gosiga täcke och halvsover eller nått, haha (:

Uteritt idag då...

Shakkan fick gå uteritt idag. Hon tyckte det var kul. Hon hade jättebra tempo i både galopp och trav, skritt också! :) Duktig ponny <3 Jag själv hade dåligt humör... - men jag jobbade ändå, och det är det som är huvudsaken!
Bjussar på en "ny" bild nu när hårddisken ändå är inkopplad.

Lika gula tänder alla tre

Tjolahopp! Bra dag i dag. Har asmycket foton som ska redigeras. Tyvärr är läxhögen lika stor. Nu ska jag i alla fall äta pizza och njuta av den ljuva smaken :)<3 Ni kan få njuta av denna vackra bild:
i

Shakkan 5 Oktober

Idag red jag ut med Shakkan. Blev några rundor i byn. Shakkan tyckte det var roligt, men hon var lite seg. Samma, gamla tant. HEJDÅ.

ÄR DET TORSDAG IDAG?

HEEEEJ. JAG ÄR MED EMMY NUUU. VI ÄTER PAJ. HIHIHI. NEJ, MEN JAG ÖNSKAR ATT VI GJORDE DET :( HÄR ÄR EN FIN FIN BILD PÅ MIG OCH EN PAJ!<3
 

Uteritt

Kappan fick jobba hårt idag - en lång uteritt. Hon var ordentligt pigg. Galoppen alltså... Fan vad hon drog. Formen var helt katastrof också... haha. Orkar inte bry mig längre. Var själv väldigt trött så... 
 
MB i morgon då.

Mina fabulous läxor

Trevlans.

Tjolahopp.

Idag är det inte torsdag, har jag lärt mig. Jag har också lärt mig att jag faktiskt inte alltid är trött :) *stolt* Utöver det... Det går att göra knutar på mitt pennskrin :D
Tjola
Nu ska man plugga liiiite, franskaprov i morgon... Och såklart taggar man hoppningen som är i morgon bitti! :D

Myyysig uteritt

Shakkan-Lackan fick gå ut en skrittis-rundis i skogen i dag - krono. Hon tyckte det var väldigt roligt :') Det var väldigt roligt att rida ut bästisen igen <3
 

RSS 2.0