Uteritt

En trevlig uteritt i regnet, ja, så såg morgonen ut. Red Barsö, drog ut på tiden så att rundan blev cirka en timme. Shakkan var som hon brukade, dock väldigt hoppig i galoppen. Sedan var hon mkt tittig. Hon var nog glad att få komma ut i skogen igen helt enkelt :)
 
Nu ska hon vila två dagar och sedan jobba på måndag igen!
 

Packar.

Packar inför Göteborg i morgon. Kommer bli grymt! <3 Passar även på att käka upp allt godis innan filmen börjar, och kolla favoritbloggarna.

Dagens ridpass

Shakkan:
Dressyr i grannens paddock. Lång uppvärmning. Vanliga tre, mkt skritt innan. 
Kollade tre viktigaste - framåt, böj, flytta - genom serpentiner, åttvolten, skänkelvikning(som behövs tränas vidare på!) m.m 
Hon var som hon brukar vara.
40.
 
Kappan:
Uteritt. Krono. Stora krono. Pigg, glad. Lång skritt, mycket skritt.
45.
 

Hej svejs bananfejs!

Heeeeej. Jag har varit i skolan i dag. Fötsta gången denna veckan faktiskt :) Ska ta tre-bussen hem nu i alla fall. Blir direkt ut till hästarna, båda ska gå. Sedan träning, troligen cykling, och lite matteplugg i kväll.

Hörs!

NAAAAAW <3

 

Heeey, It's Freeeeed!

Känslan när man har tittat på Fred The Movie och sedan drömmer om Kevin :D HAHAH han var mobbare också :D Och jag var typ Fred... Fast tjej då ;) Det var typ världens fulaste dröm :D

Ingen skola för mig i dag.

Ni kan aldrig gissa vad som har hänt... I går landade typ ett bord, sådant där gammalt och hårt, på min fot, så min fot är helt cp nu... Kan typ inte gå :( Ingen skola för mig idag. 
Istället får man ligga i sängen och tänka på hur mycket man kommer missa... Ridprofilen, en timmes Samhäll, en timmes Historia, Två timmars fysik, Två timmars Biologi. Det blir ju kul att ta igen det sen! :) *not*
Nu ska ja typ... Hm, göra nått(i mitt huvud då, eftersom att jag inte kan gå -.-) Det blir nog att skriva lite, då blir du väl glad L!? ;) Har en ny novellG...

Jag fattar inte hur man kan vara så dum i huvudet.

http://nellieberntsson.se/2012/08/26/ridsport-ponny-cup-finalen-2012

Är man trött när man...


Min skrivbordsbild <3


I love the way you hate.

Kom nyss in från ridningen. Mer om det sen. Möttes i alla fall av leksaker från Donken när man steg innanför dörren till sitt rum... Tack, Simon <3 Sen godis också :D Wiie!
 
Nu ska jag träna! :)
 
Beesti

Klättring

Shakkan fick den stora äran att klättra idag. yey, då vart hon glad! :) (Eller inte...) Hon var duktig, lite seg, men duktig. Så... Ja, det är bara att fortsätta så. Nu kommer hon börja gå klättring varannan vecka för att den andra veckan blir det MB pass där istället! 
Hej svejs, bananfejs.

"Det här är riktigt bra tv!"

 
Minnen <3 Längtar till J-VM <3

Uteritt

Kappan gick ut i dag. Barsö. Hon var faktiskt lite seg... Och i galoppen var hon stark. Japp. Alltid lika trevligt... eller inte. Men jag behövde inte direkt jobba så mkt så det är ju bra för en trött Lasse-lARS ;)
En fin citron <3

Uteritt

Mitt ute i ingenstans fick Shakkan gå idag. Bra med lite varierat underlag (Y) Red i alla fall till Norrgårda, höger istället för vänster vid gruset. Sedan jobbade vi lite där och red sedan hem samma väg.
 
Nu ska jag fortsätta att Lyssna på Hår på mattadorens lår - låten i hundra år... <3

At the buss (+berättar om skolan)

 
Heeeej :) Sitter i bussen nu(som snart ska köra). Känns skönt att sluta tidigt de två första dagarna. Imon sätts vanliga lektionerna igång. Mitt schema är relativt bra, men vad gör man inte för att få rida två gånger till i veckan? ;) Får berätta mer sen! Tjao.

Uteritt

Kappan gick ut i morse. Hon gick bra. Seg i början, men mkt bättre sedan. Hon är så fin, min lilla tjej <3

Ridit

Nu har jag varit ute en sväng med Shakkan. Hon var duktig, varken pigg eller seg. Blev en timmes pass. Hon kanske får gå sen i kväll igen.

Film från igår


Åhh, minnen <3

 

Dagens

- Två älgar var ute och flög.
"Men älgar kan väl inte flyga?"
- Nej, men det gör ingenting för min mormor har en brödrost :)

Är så fruktansvärt glad <3

Man blir så fruktansvärt glad när man får ett mejl av sin älskade läsare. Så klargör hon liksom det också som jag redan trodde :D Ah, dagen, veckans bästa! <3

! ! !

Uteritt igen då. Shakkan denna gång. Dock var det klättring. Hon gick bra, faktiskt piggare än vanligt. Jag gick på lite för hårt på henne, det ska jag tänka vidare på.

Uteritt

Kappan. Uteritt.
Not so good - Seg i början. Låg hela tiden på höger. Mkt stark. Lyssnade ej på förhållningar.
(Y) - Gick att hålla form alla gångarter. 

När man heter Lasse-lARS

Alla barnen använde kondom utom Lasse. Han använde ica-kasse.

Denna underbara killen <3


Tjockan.

Shakkan fick gå uteritt nu på morgonen. Barsö, därför blev rundan inte riktigt en timme. Jag tyckte hon var piggare ön vanligt. Ibland var hon väl lite seg. Det var inte det roligaste att hon var hoppig och mkt tittig... Däremot var det bra att jag tänkte på att räta upp mig - det behöver jag tänka vidare på!
 
Nu ska jag träna!

OMFG MARCUS BERG SPELADE!<3

I dag var ju Sandra här. Kappan och Shakkan gick typ dressyr-/uterittspass. Ingen speciell övning. Kappan kändes i alla fall relativt fin efter ett tag. Man kan nog säga att hon kändes som vanligt. Shakkan var faktiskt pigg, liiiite pigg, annars som vanligt även hon :) 

Farbror Bengt.

Telefonen ringer.
"Jepp." svarade jag.
"Hej, det är Emil här, eller Farbror Bengt om du vill se det så. Kan jag få prata med Puh?"
Jag ler över att han använder mitt smeknamn Puh till Andreas.
"PUH!" ropar jag.
"JAA AH!" ropade Puh tillbaka, riktigt sur över att jag säger Puh, men jag bryr mig inte. Jag kommer alltid att säga Puh.
"Telefon."
"Vem är det?"
"Farbror Bengt" svarar jag och ler. 

Igår å i dag å i mån

I går:
Var i Ullared. Vad jag köpte o.s.v kanske kommer i ett inlägg senare... Får se vad jag hinner med ;)
 
I dag(kvar att göra):
Bada med brorsan(Thor-Leif <3) nu
Cykelpass 1 tim(+ dusch)
Måste kolla fångad så klart!
Kanske skriva lite!?
 
I morgon:
Sandra kommer!?

Uteritt med trevliga ord.

Kappan fick gå lilla Ekesås i morse. Provade min nya väst. Fan vad stel den var/är. Men jag älskar den ändå, hihi.
Kappan var i alla fall lite seg i början, men snabbade på sig när jag sa till henne. Hon gick bra, drog på lite extra i galoppen som vanligt. Alla vet ju att galopp är det bästa som finns(dock inte ryttare med ny väst som trycks upp när man står upp och gör så att man typ kvävs). Kappan var i alla fall nöjd, särskilt när hon stod och mumsade i sig äpplen. Behöver jag ens nämna att det var oerhört trevligt när hon sedan dreglade äppelslem över hela min arm?

Shakkan

MB.

Lördag = Kronorundan

Uteritt i dag då. Mysigt :) Shakkan gick krono. Jag lyckades dra ut på tiden så att passet blev cirka 40 min. Hon ska gå i kväll igen, så hon får gå lite hårdare då (:

Jaaaaaaaaaaaaaaah


Dagens låt

Tillägnad min sista dag på jobbet! :)


Vad har hänt de senaste dagarna?

  • Jag har lärt mig och håller på att lära mig Hår på mattadorens lår - låten. Går jävligt bra faktiskt! :)
  • Kollar på Linnea Näslunds video om Kurt 24/7 (eller som Ulle-gulle säger - 31!) <3 Kurt in my heart <3 
  • Ätit fett mkt... Känns ju så där...
  • Shakkan han gått världens bästa pass <3
  • Världens chill på jobbet. Det enda vi har gjort är att snacka med de på lägret :D Fast nu är lägret slut... :( Och jag ska jobba morgon i morgon! O:
  • sista dagen på jobbet i morgon.... fett skönt. 

         JAG HETER BRUNO OCH JAG ÄR FUL FAST INTE SOM DU.

VI VAAAANN!!!! :D

Jag är så jävla glad att jag bara gråter. Vi vann! Vi vann för i helvete! Semifinal next... Tänk om vi går till final... Helt sjukt!! BRA SVERIGE! JÄVLIGT STARKT GJORT!

Uteritt

Kappan har fått gå en uteritt. Egentligen skulle vi ta Lilla Ekesås, som tar typ en timme, men sedan började det att regna... Jag hatar regn. Därför fick hon gå krono istället - alltså en halvtimme mindre, hehe... Hon kanske får gå ett extra pass i helgen i stället ;)
I alla fall var traven riktigt fin ibland! Bra att hon fick lågt, jobbade verkligen med ryggen. Älskar min Kappibus <3

Klättring

Shakkan gick klättring nu på morgonen. Hon var sjukt seg... Men ändå duktig när hon väl kom igång ;) 
Om en timme blir det att sticka till jobbet... nice.

Dagens låt - Jag heter Bruno, och jag är ful. Fast inte lika ful som du. HÅR PÅ MATTADORENS LÅR!


Kappibus

Ida red Kappibusen idag. Jag antar att det gick bra :) Blev dressyr, hoppning och uteritt - allt i ett! :D Kappan var lite seg i början men blev piggare sen ;)<3

Heeey

Hej. Är med Ida nu :) Vi ska kolla på finalen i laghoppning. Kuuul! Hörs kanske sen.

Uteritt

Red ut en liten mysig tur nu på kvällen. Mysigt? JA! Dock var Shakkan helt förändrad sedan morgonen. Framåtbjudning eller tecken till pigghet... Nej, det fanns inte där längre. Tyvärr :( Hon som var så fruktansvärt fin i morse... 
I alla fall var det bästa helt klart hennes form i traven. Wiho, riktig fin tjej där ja! Ibland hade hon ett sådant otroligt bra trav under. Uh, vilken känsla det var! Precis så ska vi fortsätta jobba i morgon på dressyren!
Älskar dig, bästi <3

Fridaaaay

Hann också med att få ut Shakkan en sväng i skogen. Stockö, tillbaka stallet. Hon var så himla fin <3 Man ville verkligen inte sluta att rida! :) Det var så mysigt liksom. Bra fart i henne, bra framåtbjudning. 

Kappibus <3

Red Kappibus i dag mitt på dagen ungefär. Red barbacka - MB-träning! Tränade på övningen jag redan har skrivit om ett antal gånger... Det bästa var när man fick bra flyt i galoppen. Det var bra att jag tränade så mycket på min sits - bara fortsätta utveckla den! Kappan behöver utveckla att gå lite mer fram redan från start. Det hon gjorde mycket bra i dag var formen. Riktigt fint! :)
En typisk Kappibus min <3 Älskar min tjej.

Uteritt

Kappibus fick nyligen gå en uteritt. Åh, det var så mysigt - vill tillbaka! Hon var verkligen jätte duktig. Hon hade aldrig gått så bra i skogen. Vi red Barsö, där har man tid för lite dressyrövning, och så går hon underbart där också! Tummen upp för min favoritponny! (Y)

RSS 2.0