> Izzanh -

Ridning 8 juli

Tjatja :] Gissa vad som hände idag! o: ... Jag ramlade av! Med Shakkan då. Men först ska jag berätta från början:

Kappiridning:
Hoppade den här banan jag gjorde med Shakkan i förgår. Kappan var urduktig :) Det var faktiskt ganska kul också! Fast lite pirrigt x3 Bosse skulle ju sitta och stirra också -.- Detta är Bosse:
Nicig bild ;D

Anyway, tillbaka till Kappan. När vi hoppade omhoppningsbanan var hon jäääääätteduktig! :D På hela passet vägrade hon inte än ända gång och hon rev bara en gång! :) Älskade ponny<3

Uppvärming:
Skritt: Gick mellan hinderna med endast hjälp av vikt och skänkel. Funkade mycket bra! :) Mycket bra uppvärmning!
Trav: Volter runt hindrerna. Bra!
Galopp: Ett varv på stora A-volten, ner till C, ett varv på stora C-volten och sedan i lättsits upp till A, snett igenom och samma sak i andra varvet. Mycket bra!

Shakie-ridning:
Shakkan red jag som sagt ut med :P Hon var ganska fin. Men självklart tyckte jag att hon var seg ;D Det regnade lite på oss så när jag kom hem var jag blöt - i alla fall på ena sidan! :D Haha, fråga inte hur det gick till!


Men nu till det viktiga... Ja, jag red Barsö men det är inte det som är det viktiga.


Nu kommer det... Redo?Jag ramlade av! :o Det roligaste med det var att innan jag red ut sa mormor: "Ramla nu inte av" - Jag: "Joho då". xD Men det gick bra :) Jag skulle lägga över stigbygeln framför sadeln för att träna sitsträning och då blev hon rädd för någonting, hoppade till, jag hamnade snett och visste att om jag inte skulle hoppa av skulle sadeln åka runt och hon skulle lbi ännu mer rädd. Så jag hoppade av och landade på fötterna :) Intressant historia, va? ;)

Herrå! <3

Gris-ägarna

Lämna gärna en trevlans kommentar här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0