Transkrans

Red dressyr med Bumsan idag. Det gick mycket bra, fast det var lite isigt så man kunde inte göra så mycket :/ Vill ha sommar!! Hur som helst, vi tränade inte på någonting speciellt. Körde igenom lite framdelsvädningar, skänkelvikning och så gick vi lite i slutet :) Älskling <3


Ridning, ridning, ridning

Pust. Kom nästan nyss hem från provridningen som gick sådär... :3 Jag orkar inte skriva om det nu, men det bir nog inte den hästen i alla fall.

Kappan hoppade jag med, samma sak som jag hoppade med Bumsan igår. Som max hoppade vi 70. Hon var duktig men det var inte alls roligt D: Någoting känns bara fel och man vill bara slänga sig i väggen och dö... Hm... Det kan ju inte kännas bra varje gång. Förhoppningsvis blir nästa ridtur bättre ;)

Bumble red jag ut med. Hon var lite fjantig som vanligt men annars pigg och glad.

Jag orkar inte fixa med bilder nu, de kanske kommer imån ;)


Use somebody(2)

När jag red Bumble gick det mycket bra. På uppvärmningen var hon lite jobbig och tittig, men sedan var hon bäst! (Y) Älskade <3 Vi hoppade ett hinder och sedan skulle man se vilken galopp man hade. Om man hade vänster skulle man ta vänster hindrer och om man hade höger skulle man ta höger hinder. Det var kul. Som max hoppade vi 80 cm (: Film finns i föregående inlägg.

Imon ska jag iväg och prorida en d-ponny :D Taggad!

<3
<3
<3
<3
<3
<3
<3


Film




Use somebody

Jag har varit ute med Kappan i morse. Vi tränade dressyr, jag red barbacka. Hon var ganska fin och sådär :) Fast det var inte så roligt ;/ Men hur som helst, nu ska jag snart ut med Bumble och hoppa. Vi får se hur det går ;D Pappa har lovat att filma men vi får se hur det blir med det :D Han är i alla fall bättre på att hålla tider än mamma (;


Use somebody


Use somebody - Kings of Leon






Written in the stars

Ingen ridning idag. Har varit med kusinen och vi hade jätteroligt xD Vi vet att vi är lite udda :D Vi körde halv åtta hos mig och åkte sedan till stan. Jag kom hem vid typ sex, tog in hästarna och sedan har man väl inte gjort någoting speciellt sedan dess ;P Är astrött nu och alla bara är på mig, pallar inte leva! Vill bara gå och lägga mig men jag har en del att ta han dom först ):


Written in the stars


Written in the stars - Tinie Tempah feat. Eric Turner






<3


There's somewhere you never want to leave.

Sandra åkte hem för ett tag sedan ): Vi hade i alla fall jätteroligt och jag längtar verkligen till nästan gång vi ska ses ;D Vi red först ut, hon hade Kappan och jag Bumsan. Sedan skulle såklart Kappi förja krångla så då bytte vi. Tillslut avslutade vi i paddocken, red lite där och tog något skutt med bägge hästarna. Det är verkligen stor skillnad på lilla Kappan när hon är i paddocken och när man rider ut med henne. Busponny :)<3

<3


En vanlig dag


En vanlig dag - Ulrik Munther



Ulrik-fönster
(Så sjukt söt!)


In the shadows

Klättrade med Bumble idag :) Var ett tag sedan sist ;) Innan dess fika vi med låtsatsmorfar som kom hem med lillebrorsan ;D Skönt att se den där lilla tönten igen (A) Skojar ju bara ;) Men Bumble var i alla fall jätteduktig och jobbade på mycket bra :) I slutet galopperade vi över en äng och det var så mysigt för det var solnedgång också! :D

<3
Bild från i somras när vi var där x)





Wonderwall

Jag var ute med Kappan en tur i morse. Red på banan, MB. Vi övade samma sak som Bumble och jag gjorde igår med ställning och sådär. Älsklingen var sååååhäääär fin :) Jag är verkligen lyckligt lottad som får låna en sådan fin tjej som hon ändå är <3




Kommentarer

Sanna om Kommentarer:
ojj det var en fin, var den dyr lr har ni köpt den? du verkar ju typ vara en miljonär :P

Svar: Haha, nej, verkligen inte :D Men den är väldigt fin, ja x) Vi köpte den begangnad för 20.000 kr.

sara om :
är det de flesta ponnys du har haft/ridit?
känner faktiskt igen vissa av dem :D

Svar: De är lite på ridskolehästarna, Bumble & Kappi och sedan Nikita som min kompis hade hos mig i somras, två hästar jag har provridit, en bild som jag har köpt och en på en mager häst ):  Och två på min älskade Rebus (L) <3 Vad roligt att höra att du känner igen några! :D Vilka?

Hoppas att ni blev nöjda med era svar!


Grenade

Ridningen med Kappan var lite... speciell idag :D Vi red ut och red också lite dressyr. Till en början var hon fin, pigg som vanligt. I dressyr gjorde jag inget speciell, red lite på volterna + lite skänkelvikning. Sedan skedde det - vi galopperade upp för en backe, Kappan drog iväg som vanligt och så var det en vagn där uppe. Jag visste att hon skulle reagera och var beredd, men hon typ bara stannade tvärt när hon såg den och så flög jag framåt och landade på fötterna Snyggaste avtrillningen eller vad? ;D Jag slog mig i alla fall inte ;)


<3

IPonnyer


Kommentarer

Bea om Bumble:
Hej!
Jag har läst tillbaka på lite äldre inägg och då har du skrivit att du ångrar att du förstörde Bumle i sommras vad var det du då och hur gick det så snett? :O :/

Svar: :O Har jag skrivit det? Tydligen har jag skrivit massa saker jag inte änns vet om xD Hur som helst har jag väl förstört henne lite i början eftersom att jag inte var så duktig, men resten är hemligt ;) Men vi börjar i alla fall hitta tillbaka till den gamla, bättre Bumble igen !! :D

matilda om Yes we can:
Vad ger du dina hästar för mat, för utom grundfodter (dvs.hö,höselage,enselage) får de havre, betfor m.m ....

Svar: De får hö och krafft morgon, middag, kväll :) Krafft är ju bra eftersom att allting finns där i ;>

Hanna P om Melodifestivalen:
Japp, det skulle det!!! Eller röda skor... :P

Svar: Ja, fast vita skor är såååå mycket snyggare ;D

Sanna om Bloggar:
Vad blev det för ridning idag då? :D
JAg har även en fråga:
Vad har du för transport när du åker ut på tävlingar och träningar och sånt?
Kram Sanna

Svar: Det första vet du ju redan ;) Och det andra kan jag inte riktigt svara på. Innan lånade vi grannens men nu har vi skaffat en egen :) Jag tror att det var typ tranesläp. Den är vit med en stor grön rand (:

<3


I belive I can fly

Har inte gjort så mycket hittils idag. Suttit vid datorn, mockat i stallet, varit lite hos hästarna. Jag ska väll snart ut med Kappan en sväng, I guess (:


Jag har fått några frågor om vad jag använder för utrustning. Det är bara vanligt träns, sadel, tvådelatbett + senskydd. Inget märkvärdigt. Jag tycker inte att jag behöver göra ett stort inlägg om det, eller vad tycker du? Jag har ju inte själv bestämt varför jag har just dem sakerna för som sagt är det ju inte mina hästar ;)


Bumble

Bumble var bäst idag! Jag älskar verkligen henne sjukt mycket när hon är så fin :)<3 Hon gick jättefint i form, var bara liiite fjantig på vissa ställen i paddocken som var lite läskiga. Vi övade MB, galopp på volt med fyra bommar. Då ska man alltså öka och minska mellan varje bom. Hon var väl... sådär duktig på det. På uppvärmingen var hon jättefin, men sedan när vi väl började i galopp gick det sådär :3 Så jag tog bort två av bommarna och då gick det betydligt bättre :D

I slutet tog vi och red ut en liten tur, det förtjänade hon :)

<3
En ovisad bild från i somras. Mycket har hänt sedan dess.


Ulrik - Life

Världens bästa låt <3 Nej, men det är bra :)


The photo

<3


Yes we can

Bumble red jag dressyr med idag. Vissa stunder var hon världens jobbigaste och vissa världens finaste <3 Vi tränade dressyrprogrammet LB:1. Hon blev rädd för någonting i ena hörnet i början så då var det kört resten av tiden :P Men hon jobbade på bra ändå(L).

Kappi red jag ut en sväng med, lika pigg och livfulla som alltid :)

Annars har jag inte gjort så mycket idag. Mamma och pappa kom hem ;/ Inte så roligt. Fast imon ska de iväg så då är man hemma själv igen :) Nu ska jag duscha och sedan pözza till sängs, det finns redan någon som ligger där, utsträckt över min kudde ;D Vem kan det vara tross? (:

Det går inte att ladda upp bilder just nu, så den får komma någon annan gång ;/

Eyes on you

Idag fick Kappan hoppa. Vi gjorde samma sak som jag och Bumble gjorde igår, hoppade serie. Hon var duktig, dock väldigt seg men det var nog för att hon inte hade fått någon kraft idag :3 Som max hoppade jag även 80 med henne, inga problem!

Bumble red jag ut med lite smått. Hon var väldigt trippig, men lika pigg och glad som alltid i galoppen ;D I slutet tränade vi lite NH i skritt och trav :)

På torsdag kanske min kompis kommer och då ska vi rida ut!! :D Det kommer att bli jätteroligt för jag har inte träffat henne sedan... höstlovet D: Längtar!!


Melodifestivalen

Ovanligt att Saade gick till final? Nepp ;P Men jag måste bara säg att det skulle ha varit sjukt mycket snyggare med en vit skinnjacka istället för röd, för då skulle den ha matchas skorna ;D Åh gud, det skulle ha varit så sjukt snyggt (:

Erik SaadeÄr det en tvångströja eller har han sytt ihop en v
Bild: Aftonbladet. O.o Han ser fet ut på den bilden xD

Bloggar

Fick ett önskemål att skriva om vilka bloggar jag läser, så here they come:
http://vinterponnyer.blogg.se/
http://bjalverudsryttarna.blogg.se/
http://dressyrpedro.blogg.se/
http://oliviaberthagen.blogg.se/
http://idalundahl.blogg.se/
http://oliviaweslien.blogg.se/
http://dressyrteam.blogg.se/
http://www.anniiib.devote.se/
http://galenihastar.bloggplatsen.se/
http://norrlandsryttare.blogg.se/

http://torsbyryttarna.blogg.se/


<3

<3

Tack för att du finns <3


Sol, vind & vatten

Bumble hoppade jag ju som sagt med. Hoppade som max 80 cm. Hon var duktig i hoppning och i uppvärmningen, dock lite seg... :/

Kappi red jag ut med vid typ sju. Jag red inte så långt. Typ några kilometer bara. I galoppen var hon som vanligt lite galen och tokig :) Busponny <3 Ska också säga att månen är BÄST som alltid är så snäll och lyser där det är mörkt :) (L)


Sommartider

Nu ska jag ut och hoppa med Bumble, I think :] Det får bli en serie. Jag har mått dåligt i morse så vi får se hur det går ;)

<3


Tusen gånger starkare

Har nyss sätt den filmen - asbra! :D Nu ska jag duscha och sedan sova :) Imon är jag LEDIG!! ;D

Red ut med Bumble idag, hon var lite busiga ibland, men ganska fin ändå. Kappi tränade jag lite dressyr med i paddocken och tog även något skutt. Vi körde igenom LB:0


Sometimes

Red med Bumble på banan idag, snacka om att den där tjejen var taggad alltså ;D Skuttade, bockade, sparkade och trippade i traven och galoppen. Stumpan är för rolig :)<3

En dag till i skolan och sedan är det sportlov xD Längtar!!


Crush

Red ut barbacka med Kappan idag. Red bara lite lätt med ena handen. Hon var lika pigg som alltid :)

Imon ska vi ha utedag och då kan jag ju typ inte göra någonting så pappa ska typ hämta mig efter lunch (:

Höres!


Kommentar

Anonym om Nio månader:
fattar fortfarande inte varför du ska lämna tillbaka henne, vissa är super glada att de bara får en sköthäst lr ngt sånt liknande, men inte du inte -.- tycker själv att en häst är ens bästa vän och man kan inte bara övege de lr sälja de bara för att de är för unga lr inte så utbildade som man vill ha, men asså hallå?? utbilda den själv dårå, tänk på hur mke jobb du har lagt ner på henne i hoppningen och det har lönat sig, lr hur?! Och sen kommer unga hästar växa i sin kropp ngn gång, och jag tycker faktist att du borde tänka om lite, och du fattar inte hur mke du kommer att ångra din om att lämna tillbaka henne efteråt och den tycker jag att hon är i perfekt storlek till dig oh så....
övege aldrig din bästa vän

Svar: Alltså du kanske först och främst ska läsa vad jag har sagt tidigare!? Jag kommer verkligen inte ångra mig efter att jag har lämnat tillbaka henne. Då ska jag äntligen få börja träna med egen häst för tränare och så ska jag få en alldeles egen häst som jag får bestämma över helt själv! Hon är inte min häst och kommer aldrig att bli det eftersom att hon inte är till salu. Även om hon var till salu skulle jag nog inte ha köpt henne eftersom att hon INTE är min drömhäst. Man vill ju följa sina drömmar, right? ;) Och i hantering är hon väldigt jobbig, tjurig mot alla och ska HELA tiden vara på Kappi. Hon har en speciell personlighet den där hästen som inte passar in på mig. Visst, jag älskar henne men hon är inte min bästa vän.


Film


Poison

Bumble red jag MB med idag. Hon var fin i visa stunder <3 Vi tränade samma sak som jag tränade med Kappi igår. Idag firar Bumble och jag nio månader :) Ett grattis kanske?

Kappi red jag ut med. Snacka om att hon var taggad alltså! Lika pigg och livfull som vanligt. Galopperna var nästan lite läskiga eftersom att hon skenade ett antal gånger och det tog ett bra tag innan jag fick stopp på henne :3 I slutet när vi skulle galoppera upp för en backe så drog hon ner huvudet(hon gör så för att jag inte ska kunna ta och stoppa henne) och bara stack. Och så styrde jag ut henne i en snödriva. Jag antog såklart att hon skulle stanna, men nej, hon hoppade över och så snubblade hon och jag for av ;3 Läskigt. Nu mår jag väl sådär. En stukad arm och ett rött öra, men det är bara att tugga i sig och gå vidare.

Mamma filmade när jag red Bumble idag, jag kanske lägger ut film på det imon ;)


Nio månader

<3


Kommentar

Anonym om Written in the stars:
åå jag har sett de tyglarna innan men har glömt att fråga, vart har du köpt de? tycker att de e sjukt coola att man kan med hjälp htav färgerna hålla reda på vart man ska ha sina händer. Hur tycker du att de funkar?

Svar: Jag verkligen älskar dem :) De är jättebra att använda för att det är liksom pluppar över hela tyglarna så att man inte glinder och kan ha vilka vantar som helst! De är verkligen att rekommendera! Jo, jag äger liksom inte dem. Samtidigt som vi tog hem Kappi fick vi dem också ;) De är sjukt bra<3

Sanna om What's the point:
Hej igen! Sanna här.
VEt inte om du läste min förra kommentar om utrustningen men om du gjorde det så vore det roligt om du kunde göra det :D
Svar: Jag har läst det andra, men jag hinner inte nu. Mycket i skolan och stallet ;) Kanske blir något isåfall på sportlovet ^^



Written in the stars

Bumsan red jag ut med idag. Hon var... som hon är xD Pigg och tittig ;P Tog en runda på cirka 40 minuter som innehöll mycket galopp ;D

Imon blir det banan med Bumsan och uteritt med Kappan :)

Jag kan inte blogga mer idag för att jag är hos en kompis nu, men det kommer mer uppdatering imon ;)

<3


What's the point

Jag red MB med Kappan i morsé :) Till en början var hon ganska seg men sedan när hon kom igång med galoppen och hade fått hoppa 10 cm var det svårt att få stopp på henne ;D Hon var duktig och jobbade jättebra. Vi hade en minibanan som innehöll galoppbommar, travbommar och ett minihinder. Syftet med övningen var att få kontroll på tempo och med hjälpa av hindret träna galoppombyten. Kappi var jätteduktig :)<3

<3


Here comes the snow...

Idag sa mamma tydligt att det inte skulle snöa och att det skulle vara soligt. Vad såg jag utomhus om inte snö när jag kom till skolan? Suck, man blir så less :/ Min eftermiddag har varit bra, I guess. Red ut med Kappan en sväng. Det snöade så mycket i slutet att jag knappt såg någonting alls. Hoppas att vädret blir soligt i morgon som de visade på svt.

Sweet dreams

Just the way I am

Tjena 8D Sitter i skolan nu då. Har redan hunnit rida Bumsan. Snacka om att hon var busig alltså. Hon skulle hålla på och bocka, men jag tycker ju det bara är roligt ;D I och för sig är det inte bra för när hon kommer tillbaka till de som äger henne kommer hon ju vara värsta jobbiga hästen, haha xD Hur som helst gör hon inte stora även om hon försöker ;P


Like I said before, don't leave my door.

Idag har det snöat jättemycket :O Det var värsta jobbigt att rida. Först red jag litte dressyr, körde igenom LB:0 programet en gång i paddocken. Det var halt där så det gick inte så bra :3 Efter det red jag ut en ltien runda och snacka om att Kappan var pigg, piggare, piggast :D Ska ger er ett tips - låt ALDRIG pigga hästar vila i tre dagar. Snacka om att hon skenade några gånger idag va ;D Älskling <3

Skolan var tråkig som vanligt :/ Fast det var gött att det var torsdag för det är typ den bästa dagen i skolan xD Imon är det fredag <3 Nu ska jag duscha, titta klart på ishockeyn och sedan söwa. Imonbitti blir det ridning med Bumsan, dressyr typ ;P

<3


Wanna know a secret?

Trodde ärligt att jag skulle dö eller nått. Det har varit en riktig plåga att inte få rida på två dagar! Kändes som år...

Idag red jag i alla fall ut med Bumsan. Det var verkligen härligt! :) Hon var pigg och glad, särskilt i galoppen ;D Vi red väl i cirka 45 minuter. Ganska lagom tycker jag och så kom vi tillbaka lagom tills det typ blev mörkt :] Den rundan som jag red har jag inte ridit på... veckor, så det var kul (:

Imon blir det nog lite dressyr med Kappan [:

<3




Kommentar

Sanna om Bildbomb!:
Hej jag har lite frågor! :D :
-Hade du med dig både kappi och bumle?
-Varför hade du huvor på dem/den?
-Vilka klasser red du?
- Vilken placering eller var det bara clear round?
-Vilken ridklubb rider du på?
-Vörför ville du ha foderhäst?
-Ska du FÅ egen häst?
- Varför inte unghäst isåfall??
-går hästen på lösdrift
- HAr du MVG i ngt ämne isåfall vilket?
-hur lång/ mke väger du?
-Hur gammal var du när du började att rida?
-Vad heter din bästis?

Tacksam för svar

Svar: Oj, det var många :D
Japp, det hade jag.
Jag red med luvor för att jag ville det :)
50 cm och 70 som jag har berättat typ tusen gånger känns det som ;>
Det var bara clear round. Jag rider inte där i vanliga fall utan är bara medlem, men det var på Växjö ridklubb. Den enda ridskolan jag rider på är på Theleborg.
Jag ville ha foderhäst för att jag alltid ha velat ha en häst och skulle hyra först, plus att bara rida på ridskola blev långtråkigt, särskilt då jag hade en... inte så bra ridlärare och inte ville byta till stora hästar.
Japp, jag ska få en egen häst :)
Jag har ju ridit en unghäst nu i snart ett år och inte gillat det jättemycket... Jag vill till första hand ha en häst som är mer stabil, vilket få unghästar är. Jag skulle dock kunna tänka mig en sexåring, men sedan får man ju se lite vad man hittar också (;
Ingen av hästarna går på lösdrift.
Mina betyg är personliga.
Hur lång jag är och hur mycket jag väger är personligt.
Jag var ungefär 10 år när jag började rida, men har ridit som typ... 4/5 åring tidigare, fast då var jag värst rädd ;)
Jag har ingen såndär bästa vän, mer bara vanliga vänner. det är ju olika från person till person vad man kan kalla 'bästa' vän.

Hoppas att du blev nöjd med dina svar!


Bildbomb!

Nu kommer en stooooor bildbomb på bilder från tävlingen igår! :)

<3
<3
<3<3

<3

<3
<3

<3
<3
<3
<3
<3
<3
<3
<3
<3
<3
<3
<3
<3
<3
<3
<3
<3
<3


Tävlingen

Den gick asbra! :D Bumble är jag så sjukt stolt över eftersom att hon tycker det är sååå läskigt att hoppa över läskiga hinder och särskilt att komma till nya ställen. Hon var helt enkelt bara bäst <3 Älskade ponny.

Kappi var också jätteduktig (: Inga problem och felfri med henne också.

Glöm nu inte att checka filmerna och KOMMENTERA! ;D


Uppdatering

Kanske inte kommer att skriva någonting mer idag :3 Får se... Isåfall - vill ni höra? :) Nu ska jag i alal fall käka pizza, godis och popcorn med lillebrorsan. Vi har FF ;D Och så ska vi se på en film (: Mysigt!


Film - 2 ;D


Film :)


Heey

Kom nästan nyss in. Tävlingen gick mycket bra och jag kom hem efter ungefär fyra timmar med två rosetter :) Mer om det kommer i eftermiddag/kväll. Håll ut!

PS. håll utkik efter film ;D


Moi, just so you know.

Ponnyerna var väl inte särskilt lugn idag xD Det blåste väldigt mycket, vilket antaligen gav dem lite extra energi. Pappa red lite också. Såg sjukt roligt ut alltså! :D

Och så kommer det en fråga nu då: När jag skulle ge kraft till Bumble fanns det redan någonting där, vad var det för någonting? Den som svarar rätt får en länk och... kanske en redigerad bild, if you want to c: Jag ska ge er en ledtråd: Det är verkligen ingenting som man tror i första hand :'D

Live every day like it was your last.


Kommentar

matilda om (L):
ulala!! pojkvänn?

Svar: Haha xD Verkligen inte! Han är typ... tio år äldre eller nått x'D Jacob är världens bästa ishockeymålvakt(enligt mig då) ;) Och i framtiden ska vi gift oss xD - Not. Men jag skojade lite bara ;] *brukar göra det*

Sidan av mig.

Nu ska jag ut och skritta en sväng med pollarna sedan ska jag titta på skärgårdsdoktorn c:





Tröök

Har så tråkigt... Någon som vill chatta? [email protected]


(L)

Ida "Izzanh" Markenström <3
Jacob "Bästaste" Enmarkström <3

Vi är som menade för varandra


Banen har en mjuk sida.

Idag red jag liiite dressyr med Bumble. Hon var jättepigg men ändå duktig :) Såklart gjorde hon några bocksprång :D *gilla*

Imorgon blir det bara ätt ridning med båda. Uteritt i endast skritt, möjligtvis enstaka trav. Inte världesn roligaste ... :3




Skala banan

Tjohopp. Red lite, pyttelite, dressyr mer Kappi idag. Det har regnat hela dagen så det var ganska blött :/ Sedan red vi ut en liten sväng och kom lagom tillbaka tills det typ blev mörkt (: Imon blir det dressyr/uteritt med Bumble. Vi får se lite hur vädret är ;)

Nä, nu måste jag sova. Ska upp tidigt imorgon och jogga. Men först har jag en fråga: Hur många timmar i veckan tränar du? (Skola får räknas in, men det måste vara någon idrott där man rör på sig, t.ex. löpning)


Kommentaren

Det var väl på tiden att ni får några svar nu x'D Här är i alla fall några av kommentarerna:

Sanna om Skola:
ofta du kan uppdatera från dig mobil?? du har väl ingen ifone eller ngn dator? på lektionerna då ^^

Svar: Vi har skoldator ;) När man börjar på den skolan jag går på får man en egen dator att låna under sina år där. Det är väldigt fiffigt.

matilda om Apelsiner gillar inte paprikor:
varför har du en sån luva på henne för? :)
Svar: För det första är det väldigt bra att använda när det blåser eller är kallt. Mina hästar tycker också att det kan vara väldigt skönt att slippa blåsten i öronen. Och sedan är det såklart snyggt också ;D

Jennifer om :
Så söt! :D Vilken ras? =)
Svar: Kappi är en New forest ;)

matida om Älskar min dator<3:
naw vad sööt bild!! fattar fortfarande inte vaförf du vill lämna tbx henne?!
Svar: Bumble har jag beskrivit lite innan varför jag vill lämna tillbaka, men jag kan göra en kort sammanfattning.

Jag ska alltså få en egen häst och hon är inte en sådan häst som jag vill ha. Hon är inte så stabil, väldigt tittig och tjurig vid hantering. Vissa dagar kan hon vara världens underbaraste <3 Jag kommer verkligen att sakna henne, men samtidigt är det bäst för oss båda ;)

matilda om Bildbomd!:
visa hur hennes svans blev hängades :D

Svar: Det kommer nog någon bild på det... någongång xD

Hoppas att ni blev nöjda med era svar! :)


Skola

Sitter i skolan och har sista lektionen, snart ska vi fika xD Ikväll blir det dressyr med Kappi :) KUL!<3 Vet inte riktigt vad vi ska träna på. Lite blandning typ med övergångar, I guess ^.^ ;P


Citronens gula skal

Kom nästan nyss in. Fick åka hem tidigare från skolan idag för att jag mådde dåligt efter idrotten :/ Jag får astma när jag överanstränger mig och då mår jag piss dåligt. Nu är det väl sådär...

Bumble tränade jag MB/dressyr/hoppning med. Hon var jätteduktig, men lite busig också ;) Jag tror att hon har en busperiod nu och ska bocka och hålla på :D Sötnos <3

Kappi tränade jag lite NH med. På tillbaka vägen satt jag upp och skrittade lite barbacka :) Härligt <3

Båda pollarna var bäst idag, så det så <'3


Bananen är släkt med citronen.

Jag har så fantastiskt vackra rubriken x'D Idag tränade jag och Kappi på lite olika saker. Värme upp över b.la. bommar i trav och galopp. Hon var jättefin i överlag idag och lyssnade verkligen bra! :) Vi hoppade även några skutt över sådär 50/60 cm. Ville bara göra igenom lite inför söndag ;) Taggad! :D I helgen kanske vi ska åka och titta på en transport. Kul x)


RSS 2.0